Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Asasinul cu ciocan a scăpat de pușcărie. Tânărul care și-a căsăpit părinții a fost internat pe viață într-un spital pshiatric
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/ Asasinul cu ciocan a scăpat de pușcărie. Tânărul care și-a căsăpit părinții a fost internat pe viață într-un spital pshiatric

EXCLUSIV/ Asasinul cu ciocan a scăpat de pușcărie. Tânărul care și-a căsăpit părinții a fost internat pe viață într-un spital pshiatric

Într-un acces de furie necontrolată cauzată de grave probleme de sănătate mintală, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Sighetul Marmației și-a căsăpit părinții. Le-a sfărâmat capul cu zeci de lovituri de ciocan și le-a rupt fiecare oscior fără ca bieții oameni, luați prin surprindere de atacul extrem de brutal, să poată schița vreun gest de apărare. Expertizele medicale la care criminalul a fost supus în cursul investigației au arătat că David V. nu a avut discernământ când a ucis motiv pentru care nu va face nici măcar o zi de închisoare!

De Cristian Burcioiu,

De ce ucigașul s-a năpustit cu atâta ură asupra părinților lui, nimeni  nu poate să știe. O discuție ceva mai aprinsă, legată de niște amărâți de bani pe care voia să-i obțină neapărat de la mama și de la tatăl său ar fi fost scânteia care l-a făcut pe David să se dezlănțuie și să acționeze ca un criminal veritabil.

”Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”, ar fi spus el crezând că atât tatăl, cât și mama lui au căzut secerați sub loviturile sale de ciocan.

Scena masacrului i-a îngrozit pe anchetatori

Judiciariștii s-au îngrozit când au ajuns la locul masacrului. Sânge, fărâme de oase, carne strivită, resturi umane împrăștiate în cele două camere ale apartamentului groazei în care asasinul și-a vânat părinții. Chiar și așa, criminalul de mâna căruia tatăl său a pierit, iar biata sa mamă a scăpat ca prin minune cu viață, dar a rămas cu sechele care-i vor marca întreaga existență, nu va face nici măcar o zi de pușcărie pentru uciderea tatălui său și pentru mutilarea celei care i-a dat viață! Expertiza psihiatrică la care a fost supus în timpul investigațiilor, așa cum o cere procedura, a demonstrat fără dubii că asasinul nu era în toate mințile atunci când și-a căsăpit părinții cu ciocanul.

Asasinul a fost scos din arest și mutat în ospiciu

După o perioadă în care a fost clientul arestului IPJ Maramureș, din postura de asasin deosebit de periculos, David V. a fost transferat într-un spital de boli nervoase, loc pe care, susțin surse judiciare, tocmai ce-l părăsise înainte de a-și căsăpi tatăl și mama cu un ciocan.

”Este decizia instanței care a studiat documentele medicale care atestă inexistența discernământului în  momentul comiterii crimei. Din acest motiv, așa cum prevede legea, ucigașul a fost scos din arest și transferat într-o unitate medicală specializată în boli mintale. Cel mai probabil, criminalul își va petrece acolo tot restul zilelor”, ne-au explicat surse judiciare.


Citește și: Dezvăluiri despre plăcerile neștiute ale soților Ceaușescu și zvonurile că dictatorul a vrut să-i cedeze conducerea țării lui Nicu

Close
Închide
  Close