Mergi direct la conținut »
Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care criminalul o numește „Mica mea prințesă”!
Ştiri Libertatea > Ştiri

Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care criminalul o numește „Mica mea prințesă”!

Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, are cont pe site-ul de fotografii Flickr.com și a postat acolo mai multe fotografii cu o fetiță care seamănă perfect cu victima lui din Dâmbovița.

De Ana Hațeg,

Fotografiile cu fetița pe care o numește ”Mica mea prințesă” au fost postate pe contul de flickr în perioada 2005 – 2012 și o surprinde pe aceasta pe parcursul anilor.

Johannes Visscher a postat mai multe fotografii cu fetița de care spune că e „prințesa lui”
Fetița cu care apare Johannes Visscher seamănă izbitor cu Mihaela Adriana Fieraru

Olandezul a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion.

Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere.

Bărbatul era suspectul principal în cazul morții Mihaelei Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă după 44 de ore pe un câmp.

Bărbatul, care a fost identificat de presă drept Johannes Visscher, în vârstă 46 de ani cu antecedente penale, a fost pus sub urmărire de poliție pentru viol, răpire și omor.

Johannes Visscher

Presa olandeză scrie că olandezul a închiriat un apartament în București, unde polițiștii au făcut percheziții. Probe ADN descoperite în locuință au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi comparate cu cele prelevate de pe trupul fără viață al fetiței.

Trupul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița de 11 ani pe care ar fi ucis-o, a fost găsit duminică pe un câmp din apropierea localității Produleşti. Potrivit medicilor legiști, fetița a murit, după ce a fost sugrumată cu pantalonii pe care-i purta.

Fetița din Dâmbovița a murit sugrumată
Mihaela Adriana Fieraru din Gura Șuții avea 11 ani
Close
Închide
  Close