De Petre Dobrescu,

Părea crima perfectă. Nimeni și nimic n-a știut nimic timp de opt luni despre fermierul bogat, care pur și simplu a dispărut de pe fața pământului.

Când le-au luat la puricat mesajele de pe WhatsApp, oamenii legii au înțeles imediat ce s-a întâmplat, a notat ninenews.com.au.

Cei doi au schimbat zeci de mesaje despre „cea mai bună metodă” de a-l ucide pe William, care nu voia să divorțeze de Angela.

Oamenii legii au găsit apoi și rămășițele lui William, îngropate în noroi, pe malul unui râu, în apropiere de Hitchin, Hertfordshire, în apropiere de Londra.

În mesajele pe care le-au schimbat, Angela și Paul au vorbit despre ce arme ar fi mai nimerite: un târnăcop, un fierăstrău sau sârmă ghimpată.

Mai mult, Angela a spus, în mesajele ei, că discuțiile despre modalitatea cea mai bună de a-l ucide pe soțul ei „o excitau”.

Angela le-a zis anchetatorilor că a schimbat acele mesaje cu iubitul ei doar „din frustrare”.

Paul a spus că „Mesajele dintre mine și Angela n-au fost nimic altceva decât o fantezie extremă”.

Ambii și-au schimbat telefoanele după crimă

Jurații n-au luat în seamă apărarea celor doi și i-au reținut, chiar dacă nu sunt suficiente probe fizice care să-i incrimineze.

Asta pentru că William a fost găsit într-o stare de putrefacție mult prea avansată pentru a se mai putea stabili cauza morții.

Procurorii au mai găsit probe colaterale. La puține zile de la dispariția lui William, Angela și-a schimbat telefonul, iar amantul său și-a vândut aparatul!

Cei doi își vor afla pedeapsa vineri. Cel mai probabil, vor încasa o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Citeşte şi:

Ministerul Justiţiei: Peste 500 de condamnați eliberați în urma recursului compensatoriu au recidivat în ultimii doi ani

Lider de galerie, asasinat în stil mafiot. A fost împușcat de șase ori pe stradă

O femeie din SUA, arestată pentru că și-a omorât fiica de șapte ani. A păcălit pe toată lumea că micuța suferea de o boală rară

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate