Mergi direct la conținut »
Autostrada urbană a fost închisă din cauza poleiului. Se circulă cu dificultate și pe șoseaua București-Giurgiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autostrada urbană a fost închisă din cauza poleiului. Se circulă cu dificultate și pe șoseaua București-Giurgiu

Autostrada urbană a fost închisă din cauza poleiului. Se circulă cu dificultate și pe șoseaua București-Giurgiu

Autostrada urbană a fost închisă vineri seara din cauza poleiului, a anunțat centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Măsura a fost luată pe porțiunea de ieșire din oraș a A3, dintre Șoseaua Petricani și șoseaua de centură, tronsonul dat în folosință la începutul lunii decembrie, în lungime de 6,5 kilometri.

De Mihai Niculescu,

Stratul de polei deja depus riscă să pună în pericol siguranța participanților la trafic pe autostrada urbana, arată sursa citată.

Gheața de pe carosabil pune în pericol și circulația pe șoseaua dintre București și Giurgiu, DN5. Până la acest moment drumul nu a fost închis dar polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să manifeste prudență, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi să nu bruscheze comenzile vehiculului. Pe segmentul Uzunu – Plopşoru (kilometrii 36 – 40), în judeţul Giurgiu, se semnalează porţiuni acoperite cu polei.


Citește și: Libertatea își face datoria până la capăt. Pe urmele certificatului de naștere al lui Victor Dăncilă: „Nici premierului nu-i putem da informațiile!” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close