Mergi direct la conținut »
Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD

Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD

Averea lui Liviu Dragnea nu s-a modificat foarte mult de la preluarea conducerii Camerei Deputaților, în luna ianuarie. Liderul PSD are mai mulți bani în conturi, iar AEP i-a restituit suma de 10.500 de lei, reprezentând contribuția la campania electorală la alegerile parlamentare din 2016. 

De Valentina Postelnicu,

DNA a pus sechestru pe bunurile mobile și imobile ale persoanelor găsite pe numele celor din dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea deține un apartament de 80 mp, un spațiu comercial de 1527,59 mp și un teren aferent acestuia de 2913,35, în Turnu Măgurele. Este tot ce i-a rămas acestuia în urma partajului cu fosta soție, Bombonica Prodanca. Aceasta a primit în urma divorțului o casă și un teren în Alexandria, un teren în Bușteni, o autoutilitară Dacia Logan și un Land Rover.

Liderul PSD mai are două autoturisme, un Skoda Superb, fabricat în 2006, și un BMW X5, fabricat în 2009, primit donație în urma decesului fratelui său, de la cumnată și nepoți.

Dacă la începutul anului președintele PSD declara că are în conturile bancare deschise la BRD 16,84 dolari și 15.779 de lei, în luna iunie, sumele din conturi s-au mărit substanțial. Astfel, Dragnea are 3.000 de dolari și 37.796 lei, în cele două conturi. Acestora li se adaugă suma de 10.500 lei, sumă primită de la Autoritatea Electorală permanentă, care reprezenta contribuția la campania electorală din 2016, pentru Parlament.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

Citește și: Averea lui Tăriceanu s-a mărit cu două apartamente moștenite; Datoria din campania prezidențialelor din 2014 a scăzut

Valoarea totală a acțiunilor pe care Dragnea le deține la Hotel Turiss din Turul Măgurele este 80.710 euro și 460.110 lei, potrivint declarației de avere.

Venitul lui Liviu Dragnea, de la Camera Deputaților, este de 76.838 lei, în ultimul an fiscal.  Totodată, șeful PSD a mai câștigat 220.000 lei, din închirierea unor spații.

Interesant este că la capitolul alte venituri apare și o ”promisiune de vânzare-cumpărare” reprezentând un imobil și un teren, în Turnu Măgurele, a cărui valoare este de 630.000 de lei.


VIDEO | România trece la vremea de iarnă. La munte se anunţă ninsori, iar în zonele de deal va fi lapoviţă şi se va produce ceaţă

Close
Închide
  Close