Bărbat găsit mort în Milano cu o biblie în limba română în buzunar

Mister total în cazul unui bărbat găsit mort în Milano cu o biblie în limba română în buzunar. Omul a fost găsit spânzurat, iar într-unul dintre buzunare avea o biblie scrisă în limba română. Criminaliștii presupun că este vorba despre un cetățean de origine română, însă nu au suficiente date pentru că nu au găsit niciun document.

Descoperirea macabră a fost găsită de un grup de tineri care au alertat Poliția, scrie rotalianul.com. Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat de un stâlp de energie electrică. În buzunarul unui pardesiu vechi cu care era îmbrăcată victima, anchetatorii au descoperit o biblie în limba română, existând presupunerea că este vorba despre un cetățean român.

Criminaliștii italieni susțin că nu au găsit la fața locului niciun document care să îi ajute la identificarea cadavrului. Polițiștii au stabilit doar că trupul se afla acolo, cel mai probabil, din luna ianuarie.

Anchetatorii fac apel la cei care ar putea semnala dispariția unei persoane în perioada de început a acestui an, în speranța că se va ajunge la identitatea persoanei. De asemenea, autoritățile iau în calcul și varianta unei sinucideri.


Citește și VIDEO/ Autostrada 3 București-Ploiești se dezintegrează. Breteaua de acces se surpă, iar semnele de circulaţie ruginesc


Mai multe articole