MENIU CAUTĂ
, de Cristian Burcioiu, Remus Vlad

UPDATE: Suspecții care ar fi aruncat cadavrul unui tânăr dintr-o mașină în Pitești, la audieri / VIDEO

Distribuie

Bărbat, găsit mort pe o stradă din Pitești. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, duminică, pe o stradă din cartierul Teilor din Pitești. Îngroziți de imaginea demnă de filmele cu mafioți, localnicii au sunat la 112. Poliția este în alertă pentru găsirea celor care au abandonat trupul.

UPDATE 21:38: Autoturismul din care ar fi fost aruncat tânărul găsit mort a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi. Aceștia au cerut sprijinul Poliției Rutiere. În interiorul autoturismului se aflau patru tineri – șoferul și trei fete – care au fost duși la audieri la sediul Poliției din Pitești.


UPDATE 18:30. O primă ipoteză a specialiștilor argeșeni care au examinat cadavrul în exterior este că tânărul de 28 de ani s-a înecat cu sânge.

Tânărul avea spume și sânge la gură, cel mai probabil din cauza unei supradoze de stupefiante. Necropsia va fi făcută luni la Pitești.

Este cunoscut numărul mașinii, precum și modelul acesteia, și rămâne o chestiune de timp până când tinerii care l-au abandonat pe Alexandru Țuțulică vor fi prinși.

Martorii spun că tânărul nu a fost aruncat, ci a fost lăsat ușor jos din mașină.

UPDATE 18:25: Tânărul găsit mort pe o stradă din Pitești se numește Alexandru Țuțulică, susțin surse din rândul anchetatorilor. Potrivit presei locale, bărbatul ar locui în apropierea zonei în care a fost găsit fără suflare. Polițiștii fac cercetări pentru a afla circumstanțele în care a murit bărbatul în vârstă de 28 de ani.

Bărbat, găsit mort pe o stradă din Pitești

sursă foto: Facebook

UPDATE: Tânărul găsit decedat ar fi consumat droguri. Se pare că și ceilalți pasageri din mașină sunt sub influența narcoticelor. Când au văzut că amicului lor i se face rău, aceștia au decis să-l arunce din mașină. Din primele informații, se pare că pe trupul bărbatului nu sunt urme de violență, astfel că anchetatorii spun că nu ar fi vorba de un omor.


Din primele cercetări, victima este un bărbat, în vârstă de 28 de ani. O femeie a sunat la 112 ca să ceară ajutor, spunând că a văzut cum un tânăr a fost bătut și apoi a fost aruncat dintr-o mașină în cartierul Teilor din Pitești.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit pe bărbat fără suflare. Din primele informații, anchetatorii fac cercetări pentru depistarea autoturismului din care ar fi fost aruncat cadavrul.

sursă foto: sursata.ro


Citește și Postul, între detoxifiere și autopenitență. Psihologul explică diferența dintre restricțiile autoimpuse din motive de sănătate și din motive religioase


 

 

Citește mai multe despre Arges, Pitești și Poliție pe Libertatea.

Comentarii