Mergi direct la conținut »
UPDATE | Bărbat prins sub un mal de pământ la Negrești. Victima a fost scoasă în viață și preluată de o ambulanță SMURD
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Bărbat prins sub un mal de pământ la Negrești. Victima a fost scoasă în viață și preluată de o ambulanță SMURD

UPDATE | Bărbat prins sub un mal de pământ la Negrești. Victima a fost scoasă în viață și preluată de o ambulanță SMURD

Un bărbat care lucra la o rețea de canalizare a fost îngropat de viu de un mal de pământ la Negrești, în Neamț.

UPDATE, 22.39 – Conform ISU Neamț, incidentul a fost anunțat, astăzi, în jurul orei 14:00, iar în jurul orei 16:00, persoana a fost scoasă de sub malul de pământ și preluată de o ambulanță SMURD. Victima a fost transportată la spitalul din Piatra Neamț, pentru investigații suplimentare, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol, potrivit stiri-neamt.ro.

===============================================================================

Incidentul care a avut în apropierea postului de poliție din Negrești, l-a surprins pe om cu capul la suprafață, restul corpului fiindu-i acoperit în totalitate.

Pompierii și ambulanța SMURD au sosit de urgență la locul evenimentului, iar militarii fac tot posibilul pentru a-l elibera pe muncitor.

Bărbatul surprins de malul de pământ lucra la o rețea de canalizare, scrie vestea.net.

Omul este conștient și cooperează cu salvatorii, dar deocamdată n-a trecut de pericol, pentru că poziția în care a fost prins este destul de delicată. Mai mult, există pericolul ca malul să se surpe, lucru care ar putea complica salvarea sa.

Sursa foto: vestea.net

Close
Închide
  Close