Bărbat din județul Constanța, salvat cu elicopterul dintr-o localitate unde drumul e blocat de zăpadă | GALERIE FOTO

12 ianuarie 2017 12:52 De: ,

Intervenție spectaculoasă în județul Constanța, unde un bărbat a fost transportat cu elicopterul la spital. Omul suferise un accident vascular celebral, iar nicio ambulanță nu putea ajunge la el pentru că drumul este blocat din cauza zăpezii.

Un apel disperat a venit, joi, din localitatea Gura Dobrogei. Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Rudele acestuia au sunat speriate la 112, însă nicio ambulanță nu a putut străbate drumul județean 222 ca să-l transporte la spital.

Un bărbat a fost transportat cu elicopterul la spital. Drumul blocat de zăpadă nu a putut fi parcurs de nicio ambulanță

La fața locului a fost trimisă o șenilată a ISU Giurgiu, dar și un elicopter SMURD. Utilajul cu șenile a străbătut drumul acoperit de nămeți uriași pentru a ajunge la gospodăria bolnavului.

Cu ajutorul paramedicilor, pacientul a fost transportat până într-un câmp din localitatea, singura zonă în care a putut ateriza elicopterul.

Mai apoi, bărbatul a fost transportat pe calea aerului la spitalul Județean Constanța. Acesta a fost internat de urgență și va rămâne internat câteva zile sub atenta supraveghere a medicilor.

sursă foto: ISU Dobrogea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro