Bărbatul care a bătut cu sălbăticie un bătrân într-o scară de bloc din Galați a fost reținut!

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie un bătrân într-o scară de bloc din Galați a fost reținut

Marcel Tabac, bărbatul care e bănuit că l-a bătut cu sălbăticie pe bătrânul din Galați, a fost reținut în această seară. Polițiștii au primit o informație că acesta s-ar fi pitit într-o clădire dezafectată din zona Țiglina 2 și chiar l-au găsit acolo.

Oamenii legii n-au avut probleme să-l rețină, fiindcă acesta n-a opus rezistență. El a fost reținut și va fi judecat pentru atacul sălbatic din scara blocului din cartierul Mazepa, a anunțat viata-libera.ro.

Pe 14 ianuarie, Marcel Tabac l-a lovit de peste 20 de ori pe un bătrân, luându-i 500 de euro și telefonul mobil.

Fusese închis pentru un atac cu un cutter

Marcel Tabac (36 de ani) a stat după gratii până în luna iunie a anului trecut din pricina unei tâlhării calificate, faptă care i-a atras o condamnare de doi ani, cu executare.

Atacul, pe care l-a comis în toamna lui 2016 asupa unei femei pe care ar fi ameninţat-o cu un cutter, a fost apreciat de anchetatori ca fiind atât de violent, încât au reuşit să îl trimită în arest pe toată durata judecării procesului.

În martie 2017 a primit prima condamnare de la Judecătoria Galaţi. A făcut contestație la Curtea de Apel, fără succes. Din pedeapsă, a executat un an, beneficiind în iunie 2018 de recursul compensatoriu, care i-a permis să iasă din puşcărie.


Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Mai multe articole