UPDATE – ora 17.20: Jandarmeria a precizat duminică, într-un comunicat de presă, referitor la incidentul care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că unul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în altercaţie a fost condus la autospecială „pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest”.

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane.

„La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece”, potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, citat de Agerpres.

Jandarmeria, în colaborare cu Poliţia, desfăşoară în continuare „activităţi specifice în vederea identificării agresorului”, a mai menţionat sursa citată.

Totul a început după ce un bărbat a strigat lozinci anti-PSD către cei care veniseră să asculte discursurile liderilor social-democrați, relatează Digi 24.

Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și, astfel, s-a ajuns la bătaie. Jandarmii aflați în zonă au intervenit imediat, care l-au dus la dubă pe protestatar.

În acel moment, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi apostrofeze pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat, strigând și ei mai multe mesaje anti-PSD.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Mai mulți lideri social-democrați, inclusiv foști și actuali miniștri ai formațiunii, printre care Eugen Teodorovici (ministrul Finanțelor Publice), Radu Oprea (ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat), Alexandru Marius Dunca (fost ministru al Tineretului și Sportului), Bogdan Matei (actualul ministrul al Tineretului şi Sportului), Liviu Pop (fost ministru al Educației Naționale), dar și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, se află duminică la Brașov unde participă la alegerea conducerii organizației județene a partidului, potrivit Europa FM.

De pe scena din Piaţa Sfatului, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a dat asigurări că „sunt bani de pensii, sunt bani de salarii şi sunt bani pentru a ajuta mediul de afaceri”.

„Nu uitați că PSD este singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalți”, le-a spus celor prezenți la miting secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, i-a menţionat în discursul său pe campionii Nadia, Hagi şi braşoveanul Mihai Covaliu şi a subliniat că „pentru asta a înţeles că trebuie să investim în copiii noştri, pentru a avea campioni mondiali”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este absent de la acest eveniment, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat în ultima perioadă.

VIDEO – Digi 24

FOTO – Captură video


Citește și… Deputatul-mitralieră, Cătălin Rădulescu, vrea organizarea unui miting de susținere a Secţiei de investigare a magistraţilor


 

Urmărește-ne pe Google News