Bebeluș nou-născut salvat dintr-o canalizare în timpul unei ploi torențiale

O fetiță nou-născută a fost salvată în timpul unei furtuni în orașul Durban din Africa de Sud, după ce un trecător a auzit-o plângând într-o canalizare și a anunțat autoritățile.

Un bărbat care trecea pe o stradă din oraș a auzit un plânset de copil într-o canalizare în care se scurgeau aluviuni de noroi în timpul unei furtuni.

Acesta a sunat la serviciul de urgență, care a trimis pompierii și care după ce au blocat canalizarea și au oprit aluviunile să curgă în aceasta, au intrat și au reușit să salveze copilul după o intervenție de patru ore.

După ce a fost localizat și salvat, copilul a fost dus la spitalul din oraș unde a primit îngrijiri medicale.

Un medic spune că micuța a suferit de hipotermie, dar în afară de asta nu a suferit răni serioase, care să-i pună viața în pericol.

Bebelușul are între una și trei zile și a fost numită de angajații spitalului Sibanisethu (Raza noastră de Lumină).

„Este într-adevăr un miracol că acest copil a fost salvat”, a declarat Dr. Sibongiseni Dhlomo.

Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că a fost deschis un caz de tentativă de omor la secția de poliție din Newlands East și încearcă să afle cum a ajuns micuța în canalizare, scrie CNN citând presa sud-africană.


Citește și: 120 de condamnați în Anglia, niciunul în România! Același procuror DIICOT care nu i-a cercetat pe colonelul SRI Predoiu, fratele șefului SIE, și pe ceilalți ofițeri din dosarul de trafic de minore „Shanghai” a ratat toți inculpații în „Academia de Trafic de Minori Țăndărei”!


Mai multe articole