De Mihai Niculescu,

Bărbatul, deocamdată neidentificat de Poliție, circula pe a doua bandă, dinspre Constanţa către Tuzla, miercuri seară, și a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de a doua maşină, relatează replicaonline.ro.

Victima a decedat în scurt timp, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-l salva. Polițiștii susțin că omul circula pe bicicletă fără elemente de semnalizare pentru a fi reperat de șoferi.

„În jurul orei 19.05, un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 39 în localitatea Eforie Sud, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Mangalia și, ajungând la ieșirea din localitate, în dreptul unei benzinării, a surprins și accidentat un biciclist – bărbat 30-35 ani, neidentificat, care se deplasa pe banda numărul 2 în aceeași direcție de mers, fără elemente de semnalizare.

În urma impactului biciclistul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani” au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa imaginilor: Replica

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează