Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Boureanu l-a ”adoptat” pe colegul său de celulă. Ronnen Herșcovici și-a găsit tăticul după gratii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Boureanu l-a ”adoptat” pe colegul său de celulă. Ronnen Herșcovici și-a găsit tăticul după gratii

EXCLUSIV / Boureanu l-a ”adoptat” pe colegul său de celulă. Ronnen Herșcovici și-a găsit tăticul după gratii

Pe Cristian Boureanu și pe unul dintre cei doi colegi de celulă ai lui - Ronnen Herșcovici - îi leagă același necaz. Amândoi au fost arestați preventiv după ce au intrat în conflict cu agenți ai Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei (Vezi AICI filmul scandalului care a dus la arestarea lui Boureanu). Om la aproape 45 de ani, fostul deputat și-a luat în serios rolul de protector și l-a ”adoptat” pe mai tânărul Ronnen, căruia, precum un tată, i-a făcut program de masă, de citit, de relaxare și de divertisment.

De Cristian Burcioiu,

De cum a fost plasat în celula din arestul VIP-urilor  cu tânărul în vârstă de 22 de ani acuzat de tentativă de omor îndreptată asupra unui agent de la ”Circulație”,  Boureanu a reușit să-și dovedească din plin calitățile de părinte. A început prin a-l cunoaște mai bine pe Ronnen în discuții interminabile, în care amândoi au vorbit despre te miri ce și a continuat chiar prin a-i da tânărului sfaturi legate de… alimentație.

”Lasă chipsurile  și cola, mănâncă sănătos. Fă gimnastică, odihnește-te și pune mâna pe o carte. Altfel te distrugi. Nu o să stai o veșnicie aici!”, i-ar fi spus fostul demnitar puștiului aflat în mare necaz.

Cristian Boureanu și colegul său de celulă, Ronnen Herșcovici, fac yoga în arest

Și ca să fie cât mai convingător, Boureanu i-a făcut tânărului ”adoptat” după gratii chiar și un program pe care, cu ușurința dată de situația în care amândoi se află, îl poate controla foarte ușor. Așa se face că Ronnen a suferit o transformare rapidă în doar câteva săptămâni de când este vecin de pat cu Boureanu, care, ca un părinte protector, i-a stabilit chiar și un program de masă.

”Roni citește mult acum, mănâncă extrem de sănătos și chiar face și câteva mișcări de yoga. Totul la indicațiile și sub supravegherea lui Cristi (n.r. Boureanu), care este mentorul lui acolo. Nu pot să facă amândoi odată exercițiile respective, pentru că nu este loc. Oricum, Cristi face yoga în fiecare zi în celulă. Amândoi joacă cărți, monopoly, șah și se uită la televizorul din celulă”, ne-au dezvăluit apropiați ai  familiilor celor doi arestați preventiv.

 

 

 

 

Boureanu l-a ”adoptat” pe colegul său de celulă Fostul parlamentar are grijă în arestul VIP-urilor de Ronnen Herșcovici, tânărul acuzat de tentativă de omor îndreptată asupra unui agent rutier

Ronnen Herșcovici, arestat preventiv pentru tentativă de omor îndreptată asupra unui agent rutier, a găsit în colegul său de celulă, fostul deputat Cristian Boureanu,  un sprijin de nădejde

Tânărul acuzat de tentativă de omor a fost investigat pentru depistarea unui eventual TBC

Înte timp, la insistențele părinților săi, Ronnen Herșcovici a fost dus la un spital pentru a i se face o radiografie menită să depisteze o eventuală infecție cu virusul TBC. Asta în condițiile în care familia tânărului s-a speriat după ce s-a vehiculat informația că în Arestul Poliției Capitalei au existat cazuri de îmbolnăvire cu TBC.

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”
Recomandări

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

 

”Polițiștii poartă în continuare măști de protecție, chiar și atunci când merg la instanță cu arestații, iar nouă ni se spune că nu există nici un  pericol. Atunci ei de ce se protejează?”, ne-au spus, indignate, rudele puștiului.

Nemulțumiți de modul în care au fost administrate probe în dosar, părinții lui Ronnen – Mihaela Dumitrescu și Sergiu Stapler – l-au reclamat pe procurorul de caz la procurorul-șef. (Citește AICI un interviu incendiar cu părinții lui Ronnen Herșcovici, despre cazul fiului lor)

”Am făcut plângere împotriva procurorului care anchetează cazul pentru că nu s-au administrat probe. Vom vedea ce răspuns vom primi”, ne-a declarat Mihaela Dumitrescu.

De partea cealaltă, apărătorii lui Cristian Boureanu au obținut arestul la domiciliu al fostului politician cercetat pentru ultraj și așteaptă expirarea mandatului de arestare preventivă de 30 de zile, primul pentru fostul demnitar și mutarea lui din arestul VIP-urilor.

Close
Închide
  Close