MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2018 14:05

UPDATE/Liniile RATB de pe str. Luterană și-au reluat traseele de bază. Traficul a fost restricționat, din cauza unei avarii la rețeaua de apă

Distribuie

Linia 178 și alte doua trasee, afectate de o avarie la rețeaua la apă. Primăria Capitalei informează cetățenii că, începând de sâmbătă, 16 februarie 2018, circulația rutieră a fost restricționată pe Str. Luterană, între Str. Știrbei Vodă și Str. General Berthelot, din cauza unei avarii la rețeaua de apă.

UPDATE – 26 februarie, ora 14.05: În urma finalizării lucrărilor la rețeaua de apă pe strada Luterană, liniile 126, 178 și 368 își reiau traseele de bază.


Apa Nova precizează că echipele de intervenție se află în teren și estimează că avaria va fi soluționată în minim trei zile.

Rute ocolitoare:

– Splaiul Independenței-Str. Știrbei Vodă-Calea Victoriei-Str. C.A. Rosetti-Bd. Nicolae Bălcescu-Bd. Magheru-Piața Română-Bd. Dacia-Calea Griviței-Str. Banului-Str. General Budișteanu;

– Calea Victoriei-Str. Banului-Str. General Budișteanu

– Calea Dorobanți-Bd. Dacia-Calea Griviței-Str. Banului-Str. General Budișteanu

Regia Autonomă de Transport București (RATB) informează că mijloacele de transport public din zonă vor circula pe trasee modificate, astfel:

Liniile 126 și 368 vor funcționa pe sensul către periferie, de la Piață Romană, pe Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, apoi traseele de bază. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 178 va funcționa pe traseul de bază, între terminalul ,,Cartier Militari' și intersecția Str. Știrbei Vodă/Str. Luterană, apoi pe un traseu prelungit pe Str. Știrbei Vodă, Câl. Victoriei, Str. Dem I. Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, pană la ,,Piață Romană', cu întoarcere pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, apoi traseul de bază.

Anul trecut, în luna decembrie, o altă avarie la rețeaua de apă a blocat traficul rutier în nordul Bucureștiului. Atunci, de vină a fost o firmă care făcea lucrări fără acordul Apa Nova.

FOTO: ratb.stfp.net


CITEȘTE ȘI…

Previziuni Urania pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor

Bugetul Bucureștiului în 2018. Bani mulți la Cultură, puțini la pasaje


 

Loading...
Comentarii