MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2018 17:51

Primăria Capitalei va moderniza aproape 70 de străzi din București. Ce alte decizii a mai luat

Distribuie

Primăria Capitalei va moderniza 68 de străzi din București. În ședința ordinară a Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de joi, 22 februarie, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sistemului rutier și execuția rețelelor edilitare (acolo unde este cazul)  pentru un număr de 68 de străzi din administrarea Administrației Străzilor, valoarea aprobată a indicatorilor este de 453.217.643,11 lei.

Astfel, pe cele 68 de artere se vor executa lucrări de reabilitare carosbil, se vor reface fundațiile din beton și  mixtură asfaltică a trotuarelor.

Totodată, pe străzile unde nu există rețea de apa și canalizare (pluviala și menajeră), sunt prevăzute rețele noi care vor fi racordate la căminele rețelei existențe. De asemenea, este prevăzută și reabilitarea căii de tramvai, acolo unde este cazul.

În perioada următoare se va depune documentația pentru obținerea Autorizației de construcție și se vor elabora proiectele tehnice și detaliile de execuție necesare realizării obiectivelor.

Primăria Capitalei va moderniza 68 de străzi din București. Alte decizii luate în ședința de astăzi:


CITEȘTE ȘI…

VIDEO EXCLUSIV/Raluca de la Bambi a trăit o iubire secretă în urmă cu câțiva ani. Sora ei a dat-o de gol!

Un om al străzii din Timișoara, obligat să își plătească amenzile, după ce și-a găsit un job legal


 

Loading...
Comentarii