MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 18:16

FOTO / Scările pasajului pietonal de la Piața Sudului, necurățate de zăpadă. Coborârea și urcarea, un pericol

Distribuie

Scările pasajului pietonal de la Piața Sudului, necurățate de zăpadă. Bucureștenii care au folosit, în această dimineață, tramvaiul ca să ajungă la stația de metrou Piața Sudului, de pe Magistrala 2, au fost șocați să vadă că scările pasajului pietonal nu erau curățate de zăpadă.

Cititorii Libertatea ne-au semnalat faptul că, în dimineața zilei de marți, 27 februarie, pasajul, care permite accesul călătorilor din stația de tramvai către peroanele metroului, reprezenta un adevărat pericol pentru ei.

Astfel, deși stațiile din sectorul 4 au fost curățate de zăpadă, iată că pasajul respectiv – care ține de Primăria Municipiului București (PMB) – nu a avut aceeași soartă.

Mai mult, a fost pusă în pericol integritatea și chiar viața călătorilor, care s-au aventurat pe acele scări, în incercarea de a ajunge la mult râvnitul mijloc de transport, în această perioadă.

Pasajul Piața Sudului a fost inaugurat, anul trecut, după mai bine de trei ani de la începerea lucrărilor.

Scările pasajului pietonal de la Piața Sudului, necurățate de zăpadă

Scările pasajului pietonal de la Piața Sudului, necurățate de zăpadă

De altfel, aseară, un plug curăță intrarea de la MAI, în timp ce bucureștenii înotau prin zăpadă.

Vezi cum s-a circulat în prima și a doua zi de viscol în centrul Capitalei.

 

România este în a doua zi de cod portocaliu de ninsori abundente, viscol și ger. Mai multe drumuri naționale sunt închise, precum și autostrăzile A2 și A4, în timp ce în mai multe județe, cursurile au fost suspendate și astăzi, din cauza vremii.

Autostrăzile A2 și A4 sunt închise complet, încă de luni, din cauza ninsorii și a viscolului.

De asemenea, circulația pe mai multe drumuri naționale din Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța, Tulcea, Ilfov, Ialomița și Vrancea a fost întreruptă din cauza vremii. De asemenea, zeci de trenuri au fost anulate, marți, tot din cauza vremii.

Între timp, Codul portocaliu de ninsori și viscol a fost restrâns la patru județe, dar Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un nou Cod Portocaliu de ninsori și viscol, pentru 28 februarie, valabil pentru șapte județe.

Vă reamintim că școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Așadar, vacanță prelungită de ninsoare și viscol.CITEȘTE ȘI…

Cod portocaliu de ninsori, viscol și ger în România. Autostrada Soarelui este în continuare închisă

Vremea în București. Toate școlile sunt închise. Legăturile cu Constanța și Giurgiu, blocate

Ce trenuri au fost anulate din cauza vremii, marți 

Loading...
Comentarii