Cât costă cel mai ieftin apartament de vânzare în zona Ștefan cel Mare a Capitalei. Ce chilipiruri mai găsești în cartier

Cel mai ieftin apartament scos la vânzare în ultima lună pe care îl poți cumpăra în zona Ștefan cel Mare a Capitalei costă 45.700 de euro. Este vorba despre o locuință aflată într-o vilă cu două etaje situată la 5 minute de stația de metrou Ștefan cel Mare.

Apartamentul a fost renovat complet și are o suprafață utilă de 40 de mp. Acesta este dotat cu centrală proprie și se vinde nemobilat, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Vezi AICI IMAGINI cu cel mai ieftin apartament de vânzare în zona Ștefan cel Mare

Imobilul în care se află această locuință a fost construit în 1949 și cuprinde, în total, 6 apartamente.

Ce alte apartamente ieftine găsești în zona Ștefan cel Mare

Al doilea cel mai ieftin apartament de vânzare în zona Ștefan cel Mare poate fi achiziționat cu 49.900 de euro și se află la parterul unei vile cu etaj și mansardă poziționată la câteva minute de mers de stația de metrou Obor.

Vila este compusă din trei apartamente, iar locuința se vinde parțial mobilată și cu bucătăria utilată. Vezi AICI mai multe detalii

Tot cu aceeași sumă poți cumpăra un apartament cu o suprafață utilă de 50 de mp aflat într-un bloc cu 10 etaje construit în 1978. Acesta se vinde nemobilat și cu bucătăria doar parțial utilată. AICI anunțul de vânzare al apartamentului

Cum au evoluat prețurile apartamentelor din București

În perioada noiembrie 2016-noiembrie 2017, prețul mediu pe mp al apartamentelor scoase la vânzare în București a crescut cu 12,6% și a ajuns la 1.271 de euro, potrivit Indicelui Imobiliare.ro.

Față de luna octombrie se observă însă o scădere ușoară, de doar 3 euro/mp. Rămâne însă de văzut dacă aceasta se va menține și pe parcursul lunilor viitoare.

Apartamentele noi se vând acum cu un preț pe mp cu aproape 13% mai mare față de sfârșitul anului trecut. Astfel, prețul mediu de vânzare al acestor locuințe a ajuns la 1.316 euro/mp față de 1.208 euro/mp în cazul apartamentelor vechi.

Mai multe articole