Cât costă cele mai ieftine case de vânzare din estul Bucureștiului

Dacă te-ai hotărât să te muți la marginea Bucureștiului, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte înainte să faci acest pas. Cel mai important lucru la care trebuie să te gândești, alături de bugetul pe care vrei să îl aloci unei astfel de investiții, este legat de modalitățile de transport pe care le ai la dispoziție pentru a ajunge în oraș.

Localitățile din sudul Capitalei sunt unele dintre cele mai atractive, având acces ușor chiar și la metrou, dar și prețuri mici. Există însă și în estul Bucureștiului opțiuni pe care ar trebui să le ai în vedere dacă vrei să faci această investiție.

Cele mai ieftine localități din estul Bucureștiului unde poți cumpăra locuințe la prețuri bune sunt Afumați și Pantelimon, aceasta din urmă oferind și acces facil la numeroase mijloace de transport în comun, inclusiv la metrou, cu care poți ajunge rapid la birou.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Pantelimon costă 36.999 de euro și are 3 camere, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Este vorba despre o construcție destul de nouă, din 2008, cu o suprafață utilă de 80 de mp. Locuința se vinde nemobilată și dispune de un teren de 170 de mp. Vezi AICI mai multe detalii

Dacă preferi o casă „la roșu”, pentru a putea să o personalizezi după propriile gusturi, trebuie să scoți din buzunar 44.000 de euro pentru o locuință cu 4 camere.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Afumați costă 43.000 de euro și are 2 camere. Este o casă veche, cu o suprafață utilă de 70 de mp și 700 de mp de teren.

Dacă vrei o vilă mai nouă, construită după 2000, și mai mult spațiu, trebuie să scoți din buzunar mai mulți bani. Cu 75.000 de euro poți achiziționa o astfel de locuință, de tip duplex, cu etaj și mansardă și 250 de mp de teren. Aceasta se află în zona lacului. Vezi AICI anunțul de vânzare

Un număr destul de mare de vile sunt disponibile și în Cernica, comună în care locuiesc numeroase vedete autohtone.

Aici, cea mai ieftină casă de vânzare costă 64.500 de euro. Aceasta cuprinde un spațiu comercial la parter și 3 camere la etaj, deci ar fi potrivită pentru cineva care își dorește să pună bazele unei afaceri de familie.

Cu 66.000 de euro poți cumpăra o casă veche cu 4 camere și o curte generoasă cu pomi fructiferi.

Proprietarul acceptă la schimb și un apartament în sectorul 2 sau 3 al Capitalei, dacă este vorba despre o locuință aflată într-un imobil construit după 1980. Vezi AICI mai multe detalii

Cu 64.000 de euro poți cumpăra cea mai ieftină casă de vânzare din Bălăceanca.

Vila cu 4 camere, tip duplex, oferă acces rapid la Autostrada Soarelui și la Șoseaua de Centură. Lucrările de construcție la aceasta au fost încheiate pe parcursul anului 2017, locuința fiind predată la cheie. Noii proprietari vor putea să aleagă însă ușile și parchetul.

În plus, casa este dotată cu central proprie și sistem de încălzire prin pardoseală. Vezi AICI galerie foto completă

Unele dintre cele mai scumpe locuințe disponibile pe piață, la momentul actual, poziționate în sud-estul Bucureștiului se găsesc în Cățelu și Manolache.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Cățelu costă 270.000 de euro și se află foarte aproape de stația de metrou Anghel Saligny. Aceasta cuprinde 6 camere cu o suprafață utilă de 470 de mp și dispune de o curte de 1.300 de mp.

Ai, în plus, un garaj pentru două mașini, o bucătărie de vară și o cascadă și o piscină în curte.

Vila din Cățelu este mobilată de lux și are bucătăria utilată, fiind totodată dotată cu aer condiționat și centrală proprie. Galerie foto completă AICI

Cea mai ieftină casă de vânzare din Manolache costă 178.000 de euro. Este o locuință cu 5 camere, poziționată foarte aproape de oraș.

Curtea are o suprafață totală de 1.100  mp și este amenajată cu pomi fructiferi și brazi. Vezi AICI mai multe imagini cu această proprietate

Mai multe articole