Cum arată cele mai ieftine case de vânzare în București. Prețurile pornesc de la 39.900 de euro

Casă de vânzare în București ieftină.

Poate să pară incredibil, dar în momentul de față poți să cumperi o casă în Capitală, chiar și într-o zonă bună a orașului, cu mai puțin de 50.000 de euro. Cele mai ieftine case de vânzare în București pot fi achiziționate chiar și cu suma de 39.900 de euro.

Cu toate acestea, este vorba despre case bătrânești, multe dintre ele cu dimensiunile unor apartamente cu 2 camere, curțile la comun și în unele cazuri construite chiar și din chirpici. Avantajul unei astfel de achiziții este, în general, acela de a obține terenul aferent proprietății care are o valoare semnificativă.

În momentul de față, cele mai ieftine case de vânzare în București pot fi achiziționate cu suma de 39.900 de euro și se află în sectorul 2, respectiv în sectorul 5 al Capitalei, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Prima dintre acestea, situată între Piața Gemeni și Moșilor, este o casă cu 2 camere care dispune de o suprafață utillă de 43 de mp. Imobilul nu are etaj, dar a fost renovat și izolat termic.

Aceasta este una dintre cele mai ieftine case de vânzare în București. Vezi AICI galeria foto completă

Casa dispune, totodată, de o suprafață de teren de 60 de mp într-o curte comună.

A doua proprietate se află în Prelungirea Ferentari, are 3 camere și o suprafață utilă de 65 de mp, dar și o curte de 231 de mp.

În Prelungirea Ferentari găsești una dintre cele mai ieftine case de vânzare din București. Vezi AICI mai multe detalii

Potrivit anunțului de vânzare, aceasta este construită din chirpici și poate fi demolată.

A treia pe lista celor mai ieftine case de vânzare disponibile la ora actuală în Capitală este o locuință din zona Drumul Taberei care poate fi cumpărată cu 45.999 de euro. Aceasta are 2 camere, cu o suprafață utilă totală de 39 de mp, și a fost construită în anul 1950.

Găsești casă de vânzare în București și la prețuri mai mici de 48.000 de euro. Vezi AICI anunțul

Locuința nu dispune de canalizare, apă curentă sau gaze, dar are o curte de circa 200 de mp.

Pe locul al patrulea în clasamentul celor mai ieftine locuințe din București se găsește o casă din chirpici cu 2 camere situată la 2 minute de stația de metrou Eroii Revoluției pe care proprietarul cere 47.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 45 de mp și o curte de 140 de mp.

Aceasta este una dintre cele mai ieftine case de vânzare din București. Vezi AICI mai multe detalii

Viitorul proprietar va trebui să facă însă o serie de lucrări de renovare.

Tot cu aceeași sumă de bani poți cumpăra o casă cu 2 camere foarte aproape de Piața Romană, în zona Aurel Vlaicu-Polonă. Aceasta a fost construită în 1936, se află într-o curte comună și are și pivniță. Locuința necesită însă lucrări de renovare și de modernizare. Vezi AICI anunțul de vânzare

Cu 48.000 de euro poți cumpăra o casă în sectorul 1 al Capitalei, în zona Chitila. Locuința cu 3 camere și o suprafață utilă de 48 de mp a fost construită din cărămidă în 1950 și se află în vecinătatea Podului Constanța. Aceasta nu dispune de utilități, dar potrivit anunțului de vâzare se află pe un teren de 175 de mp și ar putea fi demolată. Vezi AICI cum arată această locuință

Mai multe articole