Caz șocant în Statele Unite! O mamă și-a privit iubitul în timp ce acesta turna apă fiartă pe băiețelul ei

Caz șocant în America: o mamă și-a privit iubitul în timp ce acesta turna apă fiartă pe băiețelul ei

Un băiețel de numai trei ani din Statele Unite a murit în condiții groaznice. Micuțul a fost torturat de iubitul mamei lui, care a turnat apă fierbinte pe el sub ochii acesteia.

Potrivit presei locale, băiețelul a fost torturat de iubitul mamei sale. Bărbatul ar fi turnat apă rece peste băiețel pentru a-l liniști. Văzând că micuțul nu se liniștește, a încălzit apă și a turnat pe el, sub ochii mamei acestuia. Mama băiețelului și iubitul acesteia s-au supărat pe Daniel pentru că acesta nu a fost respectuos cu ei.

Ulterior, cei doi au plecat de acasă, iubitul mamei lui Daniel amenințându-l pe acesta că își va relua pedeapsa când va reveni.

Mama miuțului a mărutirisit că a descoperit că fiul ei este mort a doua zi. Ea și iubitul au pus cadavrul micuțului într-o cutie de plastic, pe care au abandonat-o într-un parc de distracții.

La numai câteva ore după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Daniel, poliția a arestat-o pe mama acestuia, Cassie Smith, în vârstă de 20 de ani. De asemenea, a fost arestat și iubitul acesteia, Joshua Oxford, în vârstă de 40 de ani.


Mama băiețelului fusese cea care a anunțat dispariția copilului la poliție. Ea a susținut că a fost în parc cu acesta și că l-a scăpat din vedere pentru un timp, cât a vorbit la telefon. Primul apel la poliție privind dispariția lui Daniel a fost făcut la 12 ore distanță, ceea ce i-a pus pe gânduri pe polițiști.

Mama lui Daniel și amorezul ei au fost arestați pentru uciderea micuțului.

„Nu putem spune cum am găsit cadavrul, nici cum a murit copilul, dar știm că cei doi arestați au antecedente penale și există semne serioase de vinovăție. Nu e vorba de o tragedie accidentală, acest lucru este sigur”, a declarat inspectorul Ray Spencer.

Daniel Theriot are o surioară în vârstă de doi ani care a fost încredințată unor asistenți sociali după arestarea cuplului.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!

Mai multe articole