De Octavian Cojocaru,

Scoțianul a fost dat dispărut în week-end, după ce ieșise să înoate, a notat The Sun.

Rechinul – tigru a fost vânat la puțin timp după dispariția britanicului, fiindcă a fost văzut dând târcoale plajelor din zonă și amenințând siguranța turiștilor.

După ce a fost ucis, rechinul a fost eviscerat, iar cei care au făcut asta au făcut o descoperire îngrozitoare, o mână umană, cu o verighetă pe deget.

Se pare că mâna i-ar aparține chiar scoțianului dat dispărut sâmbătă. Numele victimei n-a fost făcut public, dar s-a spus că este vorba despre un scoțian în vârstă de 44 de ani.

Oamenii nu respectă interdicțiile de înot în zonele periculoase

„Se pare că mâna îi aparține unui cetățean care a fost dat dispărut sâmbătă. El se afla, împreună cu soția lui, într-o vacanță de o săptămână în Insula Reunion.

El s-a dus singur sâmbătă să înoate, dar nu s-a mai întors. Soția lui a alertat autoritățile și a început o operațiune amplă de căutare a lui, cu bărci și cu elicoptere.

El a fost căutat în zona unui recif de corali, dar și pe zona de uscat, cu câini specializați. Din păcate, omul n-a putut fi găsit”, a spus o sursă din anchetă.

În jurul plajelor de pe Insula Reunion au loc adesea atacuri ale rechinilor, dar oamenii încalcă ordinele de restricție pentru înot.

Bărbatul dispărut a fost, conform spuselor soției sale, un foarte bun înotător. Dar femeia nu l-a mai văzut ieșind din apă.

Rechinul – Tigru este al doilea cel mai periculos din regnul său, după Rechinul – Alb.

Citeşte şi:

O creatură neobișnuită a fost prinsă în apele din Norvegia

O tânără americancă a fost ucisă de rechini în Bahamas sub privirea familiei sale

Imagini înfiorătoare: Un bărbat a fotografiat un rechin aflat în apropierea copiilor lui în apă: ”Vedeți umbra care se apropie?”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă