De Dana Aramă,

Institutul Național de Medicină Legală a finalizat raportul privind osemintele descoperite în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă, precum și privind fragmentele de oase găsite în pădure.

DIICOT precizează că, miercuri, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019.

Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală.

Acest raport nu se referă la fragmentele osoase descoperite în butoi, care aparțin Alexandrei Măceșanu, după cum au confirmat testele ADN.

Totodată, a fost prezentat acum și raportul final de expertiză medico-legală antropoligică asupra osemintelor găsite în lizieră, despre care IML anunțase că aparțin unei „persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani”. Raportul final confirmă concluziile inițiale.

Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă după săpături:

„Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani. Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019”, informează DIICOT, potrivit unui comunicat de presă.

Analiza genetică în cazul acestor fragmente nu a putut să stabilească un profil ADN, astfel că victima nu a putut să fie identificată. Gheorghe Dincă a afirmat că acolo a aruncat rămășițele Luizei, tânăra de 18 ani, care a dispărut de acasă în luna aprilie.

Citeşte şi:

Mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă a fost prelungit până pe 24 octombrie

Ce nu s-a văzut din reconstituirea în care Dincă a povestit și a arătat cum a ucis-o pe Luiza. Aproape șase ore de jale, furie și un drum la capătul căruia au rămas trei pumni de cenușă

EXCLUSIV | Ca după război! Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă după săptămâni întregi de cercetare criminalistică

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat