Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un tânăr a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu același prenume pentru a găsi o fată cunoscută cu o seară în urmă

FOTO | Un tânăr a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu același prenume pentru a găsi o fată cunoscută cu o seară în urmă

Carlos Zetina a făcut un gest aproape disperat pentru a o reîntâlni pe Nicole, fata pe care o cunoscuse recent. Pentru că tânăra nu îi dăduse numărul bun de telefon, studentul a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu același prenume de la Universitatea din Calgary. 

„Te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit”, începe Carlos e-mailul. „Salut, acesta este un mesaj e-mail de masă către toate fetele cu nume de Nicole – dacă nu te potrivești cu ce descriu, ignoră mesajul, dar dacă tu ești aceea și doar nu vrei să vorbești cu mine, poți și tu să mă ignori, potrivit mashable.com.

Dacă numele tău este Nicole și ești din Olanda și crezi că Nietzsche este deprimant dă-mi un sms la numărul de telefon xxxxx. Sunt Carlos, tipul care v-a dus pe tine și prietena ta acasă noaptea trecută”.

Din păcate pentru tânăr, „adevărata Nicole” nu se afla printre sutele de persoane care au primit mesajul. Dar e-mailul lui Carlos le-a inspirat pe studentele care poartă același nume să facă o „rețea de Nicole”.

Fetele și-au dat întâlnire pentru a se cunoaşte. „Am creat o pagină de Facebook pentru noi şi am vorbit online. E frumos că tehnologia ne-a permis să ne cunoaştem”, a spus Nicole Rathgeber, una dintre studente.

Some dude emailed every Nicole at U of C to try to find the girl he met last night and instead they formed a girl gang and I am legit DYING @ucalgary #nicolefromlastnight pic.twitter.com/ql4sxuBADQ

— sarah jurassic park (@ParisEsther) 8 septembrie 2018

to everyone who keeps trying to join our Facebook page:
what's your name?
there's only one right answer.#nicolefromlastnight pic.twitter.com/fR4C1WFkPQ

— nickie (nicole) (@manaognickie) 10 septembrie 2018

Totuși, acțiunea de căutare a lui Carlos a ajutat-o pe Nicole cea reală să-l găsească pe tânăr, iar cei doi au stabilit să iasă la o cafea.

Sursă foto mashable.com și Twitter.


Rockerul care l-a adus în România pe Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC: “La 7 ani cântam ca să primesc dulceaţă de gutui şi de cireşe negre”