Cum au fost sancționați bărbații care au şicanat o dubă în Vrancea

Atacatorii dubei din localitatea Vidra din judeţul Vrancea, care au încercat să îi linşeze pe pasageri au scăpat doar cu o amendă contravenţională, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Atât şoferul, cât şi pasagerii care se aflau în dubă, au trecut prin momente de coşmar după ce romii cu BMW-uri au încercat să îi blocheze în trafic şi să îi linşeze. După ce şoferul dubei a făcut plângere la Poliţie, iar imaginile surprinse în timpul atacului au fost făcute publice, poliţiştii au deschis o anchetă şi i-au identificat pe romii care au comis atacul.

Potrivit poliţiştilor din Vrancea, cei doi romi care conduceau BMW-urile au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere pentru… depăşire neregulamentară.

Şoferul dubei atacate a povestit că totul a început de la o ţigară pe care agresorii au aruncat-o în parbrizul maşinii sale în timp ce conducea în localitatea Vidra din Vrancea, potrivit Observator.tv.

„Prima dată a început, mi-a aruncat o ţigară în faţă şi nu m-au lăsat să-i depăşesc şi apoi au început să-mi arate cu pumnul pe geam. După aia am văzut că vin ambele BMW-uri, s-au strâns amândouă după mine, am dat să sun la poliţie şi mi-au zis să-i ţin în spatele meu”, povestește șoferul.

Citește și

Ce a spus Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018. ”Am fost obosită. Antrenorul m-a îmbrățișat”

Mai multe articole