Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce cadou i-a făcut Donald Trump soţiei sale, de ziua ei. "Mai bine nu intru în această discuție"

Ce cadou i-a făcut Donald Trump soţiei sale, de ziua ei. „Mai bine nu intru în această discuție”

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 26 aprilie. Mulţi s-ar fi aşteptat ca liderul de la Casa Albă să-i facă un cadou de neuitat, însă lucrurile nu au stat chiar aşa.

Ce cadou i-a făcut Donald Trump soţiei sale, de ziua ei? Preşedintele SUA, cel mai puternic om de pe planetă, nu are timp să caute cadouri. A recunoscut-o chiar el, în timpul unui interviu recent. Astfel, Melania Trump nu s-a bucurat de un cadou, de ziua ei, ci a trebuit să se mulţumească cu un…card şi un buchet de flori.

„Mai bine nu intru în această discuție pentru că o să dau de necaz. Poate că nu i-am luat mare lucru. I-am luat un card frumos. Știi, sunt foarte ocupat ca să mai alerg după cadouri. Dar i-am luat un card frumos și niște flori frumoase!”, a spus Donald Trump, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Preşedintele american i-a urat însă soţiei ale „La mulţi ani!”, în faţa camerelor de filmat.

Melania Trump a fost în centrul atenţiei zilele acetea, graţie cinei de stat pe care a organizat-o cu prilejul vizitei lui Emmanuel Macron şi a soţiei sale, Brigitte Macron, în SUA. Melania Trump a fost atât de încrezătoare în capacitatea ei de a gestiona un eveniment atât de important, precum o cină de stat, cu nenumăratele sale detalii, încât nu a angajat un planificator de evenimente pentru a ajuta, așa cum au făcut-o în trecut predecesoarele sale.


VIDEO EXCLUSIV/Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, mesaj pentru cititorii Libertatea

REPORTAJ / Patronii de pe litoral primesc acum “palmele” date de-a lungul vremii angajaților din industria hotelieră