Ce le-a spus anchetatorilor copilul care și-a ucis bunica. Primea tratament, dar în ziua crimei a decis să nu mai ia medicamentele

Copil român, violat și drogat în Italia

Copilul de 9 ani care și-a ucis bunica a fost audiat de anchetatori în prezența părinților și a psihologilor. Băiatul le-ar fi spus că primea tratament ca să nu mai fie nervos, însă în ziua în care și-a omorât bunica, a decis să nu le mai ia, pentru a vedea cum reacționează, relatează Știrile PRO TV.

Băiatul primea tratament pentru ADHD și de obicei lua medicamente pentru a nu mai fi nervos. În ziua în care a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o mortal pe bunica lui, copilul nu a mai luat medicamentele. Le-a spus anchetatorilor că nu le-a mai luat, pentru că a vrut să vadă cum reacționează, potrivit Știrile PRO TV.

Copilul de 9 ani s-a supărat pentru că bunica nu l-a mai lăsat să se joace pe calculator. A înjunghiat-o în gât, dar și-a dat seama de ce făcuse și a sunat la 112. Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”, a transmis copilul de 9 ani, care a reușit apoi să-i dea operatoarei datele personale și adresa.

Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o pe bătrână în viață, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată.

Ulterior, au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tatăl băiatului. Tenor de profesie, D.D. a divorțat de două ori. Și-a maltratat copilul din prima căsnicie, motiv pentru care a fost condamnat la închisoare. A divorțat și de a doua soție, cu care are doi copii. În exclusivitate pentru Libertatea, tenorul a declarat că nu și-a mai văzut cei doi copii din a doua căsnicie de șase luni.


EXCLUSIV/ Prima nevastă a tenorului, tatăl copilului care și-a ucis bunica: ”Sper ca mama băiatului să treacă cu bine peste această nenorocire”

Mai multe articole