Mergi direct la conținut »
Ce nu au voie să facă împreună Prințul Charles și Prințul William
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce nu au voie să facă împreună Prințul Charles și Prințul William

Ce nu au voie să facă împreună Prințul Charles și Prințul William

Tradiția regală spune că prințul Charles și prințul William nu ar trebui să călătorească niciodată împreună în același avion. 

Motivul este cât se poate de simplu: dacă avionul în care s-ar afla cei doi s-ar prăbuși, monarhia ar pierde doi moștenitori la tron în același timp, potrivit mirror.co.uk.

Regula neoficială ar trebui să se aplice și pentru Prințul William și fiul său în vârstă de cinci ani, Prințul George, care este al treilea pretendent la tronul Marii Britanii.

Dar William a zburat alături de întreaga sa familie în nenumărate ocazii, inclusiv în călătorii regale în Canada, Germania și Polonia. În anul 2014, Ducii de Cambridge l-au luat pe George cu ei în călătoria pe care au făcut-o în Australia.

Se crede că tradiția datează din vremurile în care avioanele nu erau atât de sigure, dar că Regina s-a mai relaxat cu privire la această regulă în ultimii ani.

William și Kate nu zboară doar cu avioane private, uneori alegând să apeleze la companii comerciale de zbor. În 2016, ducesa de Cambridge s-a îmbarcat într-un avion al companiei British Airways și a zburat în Rotterdam, iar prințul William a zburat în anul 2015 cu un avion Ryanair spre Glasgow.

Prinţul Charles împlinește pe 14 noiembrie 70 de ani, iar pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare ale Familiei Regale au fost publicate fotografii de familie cu viitorul rege al Marii Britanii și cei doi copii ai săi cu soțiile și copiii.


EXCLUSIV / Sven Groeneveld, primul antrenor propus s-o pregătească pe Simona Halep. „Se simte bine când are în spate un nume mare”


 

 

Close
Închide
  Close