Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto. Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.

Acum s-a aflat ce pretenții are Angelica Rivera în urma separării de cel care i-a fost partener de viață timp de opt ani. Potrivit presei mexicane, pentru a semna actele de divorț, fosta primă doamnă a Mexicului a pus condiții foarte clare. Astfel, Angelica Rivera a solicitat 35 de automobile de lux, ultimul model, pentru ea și restul familiei sale. De asemenea, ea a cerut ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenției.
Actele de divorț au fost gata înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, însă, nu se știe pentru care motiv, ex-președintele mexican a întârziat în a le semna. Cei doi stabiliseră inițial să se despartă în termeni amiabili, însă dufișat alături de noua sa iubită, Angelica Rivera și-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiții la divorț.

FOTO: NorthFoto

Citește și: DNA l-a chemat să le arate procurorilor „împărțirea la 3” pe Claudiu Georgescu, cel surprins de Libertatea când cerea șpagă din fonduri europene

 

Urmărește-ne pe Google News