Mergi direct la conținut »
Ce primesc copiii din Sectorul 5 de Moș Nicolae? Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce primesc copiii din Sectorul 5 de Moș Nicolae? Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea!

Ce primesc copiii din Sectorul 5 de Moș Nicolae? Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea!

Elevii de la mai multe școli din Sectorul 5 au primit, cu titlul de cadou de Moș Nicolae, pachete din partea Primăriei conduse de Daniel Florea. În locul tradiționalelor dulciuri din ghetuțe, copiii au cărat acasă în ghiozdane materiale pe care era promovată imaginea edilului.

De Maria Andrieș,

De exemplu, elevii de clasa a III-a de la Școala Gimnazială nr. 139 „Mircea Sântimbreanu” din cartierul Rahova au primit de la Primărie S5 o carte în engleză și română, despre Centenarul Marii Uniri și o hartă a României, în care apar URSS, Iugoslavia și Cehoslovacia.

Toate materialele au fost puse într-o pungă pe care este imprimată o fotografie cu primarul Daniel Florea! „Cu drag, despre noi și despre țara noastră!”, este mesajul edilului inscripționat pe pungă.

Cartea este publicată de Editura Litera, care a avut contract și cu Primăria Capitalei, anul trecut, pentru tipărirea unor volume dedicate Centenarului.

În pachet se află și un pliant cu următorul anunț: „Acest pachet conține materiale realizate în cadrul proiectului „Un veac și un an de istorie românească”, derulat cu susținerea financiară a Sectorului 5 al Municipiului București, prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache”. Acest program nu apare menționat în lista de proiecte ale Centrului pe 2019, așa cum a fost ea aprobată de Municipalitatea de la 5.

Nu e prima oară când edilul de la Sectorul 5 își promovează imaginea pe produse oferite elevilor.

Pe 5 septembrie, Daniel Florea anunța, într-o postare pe Facebook, că „toți cei 33.000 de elevi din Sectorul 5 vor primi rechizite în prima zi de școală”. Toate aceste rechizite purtau inscripțiile „#Start pentru viitor” și „#DF”, inițialele primarului.

Close
Închide
  Close