Mergi direct la conținut »
Ce rol a avut Mihai Constantinescu în carierele cântăreței Andreea Bălan și actriței Adela Popescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce rol a avut Mihai Constantinescu în carierele cântăreței Andreea Bălan și actriței Adela Popescu

Ce rol a avut Mihai Constantinescu în carierele cântăreței Andreea Bălan și actriței Adela Popescu

Mihai Constantinescu a ajutat mulți copii talentați să devină cunoscuți, aducându-i în emisiunea sa de la televiziunea publică, Ba da, ba nu!”. Acolo au cântat, în 1994, Andreea Bălan, când avea 10 ani, și Adela Popescu, al 13 ani.

De Petre Dobrescu,

Despre Andreea Bălan, ajunsă în emisiune după o preselecție la Ploiești, Mihai Constantinescu își amintea că era foarte talentată și ”dansa extraordinar”.

”S-au dezvoltat frumos, fiecare în felul ei, bravo!”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu pentru Agerpres, în 2016.

Mihai Constantinescu spunea cu regret că acum nu prea mai sunt emisiuni muzicale în care să fie promovați copiii talentați, ci sunt multe situații în care copiii sunt promovați pe cunoștințele și cu banii părinților.

”Atunci când văd un copil talentat, ieşit din comun, chiar îmi pare rău să nu pot face pentru el ceva. Dar, din păcate, acum nu prea mai ai ce să faci. Nu prea mai ai cu cine vorbi, pentru că au apărut mulţi alţi oameni care chiar nu fac nimic pentru ei. Nu prea mai ai unde să-i duci, totul se desfăşoară on-line, pui un copil cu un cântec frumos şi, în funcţie de ce vizualizări, înseamnă că e bun sau nu e bun. Nu, un om trebuie să fie văzut pe micul ecran, ori emisiuni muzicale nu mai sunt”, mai spunea atunci Mihai Constantinescu.

Andreea Bălan a avut prima apriție la televiziune în 1994, când avea 10 ani, în emisiunea pentru copii ”Ba da, ba nu”, de la TVR. În 1996, Andreea Bălan a lansat primul ei album, ”Amețiți de fum”.

Adela Popescu cânta, la 13 ani, în emisiunea Ba da, ba nu”, de la TVR 1.

Mihai Constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Close
Închide
  Close