Mergi direct la conținut »
Ce a spus copilul care și-a ucis bunica în apelul de urgență la 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce a spus copilul care și-a ucis bunica în apelul de urgență la 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge”

Ce a spus copilul care și-a ucis bunica în apelul de urgență la 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge”

Crimă cumplită în cartierul bucureștean 1 Mai. Un copil în vârstă de doar nouă ani, diagnosticat cu ADHD, și-a atacat în după amiaza zilei de marți, 26 mai, bunica în vârstă de 70 de ani. Copilul se enervase, potrivit anchetatorilor, că bătrâna nu-l mai lăsa seă se joace pe calculator. După ce a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul, cel mic a sunat la 112. Libertatea a aflat în exclusivitate ce a zis copilul la numărul de urgență.

Cel mai probabil o criză de furie, care s-a sfârșit tragic. Probabil când a văzut că bătrâna, atacată cu cuțitul, nu i se mai opune, copilul a înțeles că a făcut ceva rău, grav. A apelat imediat numărul de urgență 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”, a transmis copilul de 9 ani, care a reușit apoi să-i dea operatoarei datele personale și adresa.

Din păcate, medicii care i-au acordat bătrânei primul ajutor nu i-au putut salva viața.

Potrivit vecinilor, familia în care a avut loc crima este una de intelectuali, mama fiind chiar medic oncolog, iar tatăl cântăreț de operă. Copilul mai are un frate mai mic, iar părinții sunt despărțiți. Există, de asemenea, informații neconfirmate încă de anchetatori, că băiatul nu urma o terapie pentru ADHD și că avusese în mai multe rânduri izbucniri violente.

Potrivit unor surse din ancheta, bătrâna avea pe corp mai multe urme, semn că băiețelul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul.

Mama și copilul, însoțiți de reprezentanți ai protecției copilului, au fost duși la audieri.

Close
Închide
  Close