Eman Ahmed, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată în India, în luna ianuarie, după 25 de ani pe care i-a petrecut doar în camera ei. Femeia nu mai putea să se miște aproape deloc din cauza greutății sale.

Viața lui Eman Ahmed a fost dificilă încă de la naștere, când ar fi cântărit 5 kilograme, după cum susține familia ei. La vârsta de 11 ani, Eman a început să câștige serios în greutate, iar ulterior a fost nevoită să renunțe la școală, din cauza problemelor sale de sănătate.

A ajuns să aibă nu mai puțin de 500 de kilograme, fiind considerată cea mai grasă femeie din lume. Salvarea ei a venit din India, țară în care un medic s-a oferit să o ajute și să efectueze o operație de reducere în greutate. Așa a reușit Eman Ahmed să slăbească 100 de kilograme din luna ianuarie și până în prezent. De altfel, echipa medicală care a avut grijă de ea se așteaptă ca aceasta să mai piardă în greutate și în lunile următoare.

Eman Ahmed a slăbit 100 de kilograme de când a fost operată

“Încercăm să o aducem la o greutate cât mai bună pentru a se întoarce în Egipt cât mai curând posibil”, a anunțat spitalul care s-a ocupat de cazul femeii.  Eman Ahmed a suferit o operație bariatrică, ultima speranță pentru cei care au obezitate morbidă.

Citește și: Cum a slăbit Feli Donose 30 de kilograme în 6 luni. Mărturisiri incredibile | VIDEO

Urmărește-ne pe Google News