De Andrei Crăițoiu,

„Alegerile nu mă afectează în niciun fel. Ăștia care lucrează acum cu PSD sigur au lucrat și pentru Iliescu și pentru Năstase. Niște gealați care au lucrat pentru marile partide. Felix Tătaru se știe că a lucrat cu Iohannis la alegerile precedente. Nu știu cine a lucrat acum pentru Barna. Nu vreau să fac o nedreptate. N-ai cum să vii cu «Fericiți în România».

E o mega-aberație! Este un plastic. Nici măcar o promisiune! Cine? Ce? Despre ce discutăm? Eu îl votez pe Barna, dar împotriva sloganului! Nu-mi place de Barna, nu-mi place sloganul lui, dar îl votez pentru că nu-mi plac nici ceilalți. Cum sunt și ăia cu Alianța «Un OM!»… «Vin la primărie» a lui Băse a fost foarte tare și m-a spart! Aia cu «Arde-i!» n-a fost chiar așa. Mai avea și-un ardei, a spus Raluca.

Rugată să-și facă un cabinet pentru Guvern, Raluca Feher, a început și n-a menajat pe nimeni: „Ema Prișcă prim-ministru. E pe bătaie și cu coc. Acum stă în Spania. Octav Gheorghe o să fie consilierul meu, chiar dacă nu mai lucrează în publicitate. Șerban Alexandrescu trebuie să fie vicepreședinte. Adrian Boțan o să fie la românii de pretutindeni, iar Florin Dumitrescu trebuie să fie la cultură.

Aduc oamenii care știu ce fac! Eu nu-l vreau Bogdan Naumovici! O să fie portar la Cotroceni. N-am cum să-l pun p-ăla la ceva. Trebuie să-mi deschidă ușa la Cotroceni. Are doar față de măcelar și poate să învârte doar la un proțap! Naumovici doar la grătar„.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„Să rânască rahat la o mare fermă de porci!”

Doleanța Ralucăi Feher a fost expusă în studioul Libertatea: „Eu nu vreau să facă Barna străzi, eu vreau să dea un semn că PSD e mâncat! Dacă iese nea caisă președinte și nu face ce-a promis care ar fi predeapsa mea? Să poarte un costum de la croitoria lui sor-sa. Tu vrei o pedeapsă corporală? Să rânască rahat la o mare fermă de porci. Dar nici porci nu mai avem că a fost gripa porcină! Să-l ia cu penseta! Să facă asta, da! Și chiar nu glumesc! El și tot partidul lui„.

„Vreau o armată mixtă! Dacă lăși femeile singure își pierd mințile! Ar fi o cursă care e mai bărbată, plus că sunt pe ciclu în aceeași perioadă. Nu m-ar apăra nimeni patru zile că le-ar dura pe toate burta. Nu vreau nici doar bărbați. Femeile să fie la chestiile cu bănuțu, bărbații la popotă”

Raluca Feher, autor
Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă