MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2008 18:24

Cele mai arzătoare fantezii sexuale ale femeilor

Distribuie

0-106110-buna.jpgToate femeile işi doresc să fie satisfăcute atunci cand fac dragoste cu iubitul lor. Am intrat in mintea lor şi am descoperit că fiecare in parte are fanteziile sale preferate, care mai de care mai nonconformiste. Iată unele din cele mai frecvente fantezii sexuale ale reprezentantelor sexului frumos.

1. Cea mai populară fantezie a femeilor este aceea în care  se văd dominate, legate, violate şi forţate de partener să facă sex în toate poziţiile şi …. locaţiile. Se pare că această fantezie vine tocmai din autoponderarea dorinţelor atunci când femeile sunt alături de iubiţii lor în pat.

2. O altă fantezie ”îndrăgită” de femei este aceea în care se văd făcând sex cu un necunoscut care după ce-şi termină treabă se evaporă de parcă nici n-ar fi existat.

3. Deja un clişeu, dar se pare că sexul cu un star este o capriciu la mare căutare.

4. Şi femeile visează să facă sex în grup la fel de mult ca bărbaţii. Ba mai mult, această plăsmuire este pusă la loc de cinste în topul celor mai des întâlnite fantezii sexuale.

5.
Ei bine, o altă fantezie a femeilor este aceea de a se crede prostituate. Hăinuţe mici ca pentru fetiţe, ciorăpei plasă, machiaj strident  şi un tip cu bani care să le plătească pentru a junge în patul lui şi pentru a face numai ce le spune el.

6. Mai toate reprezentantele sexului frumos au prietene de suflet cu care impart toate secretele, însă niciodată o femeie nu-i va împărtăşi amicei sale că una din cele mai fierbinţi fantezii ale ei este să se sărute cu o altă femeie.

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Comentarii