Cât costă cele mai ieftine locuințe pe care le poți cumpăra în Floreasca

Floreasca este a treia cea mai scumpă zonă din Capitală, după Kiseleff-Aviatorilor și Herăstrău-Nordului, atunci când vine vorba despre prețul solicitat de proprietari la vânzarea locuințelor.

Prețul mediu al unei garsoniere de vânzare în Floreasca este de 44.900 de euro, în cazul în care aceasta se află într-un bloc construit înainte de 1978, dar poate ajunge și la 59.000 de euro în funcție de zonă și de dotări.

În cazul unui apartament cu 2 camere situat într-un imobil similar, prețul mediu de vânzare este de 73.900 de euro, potrivit datelor AnalizeImobiliare.ro.

Atunci când vine vorba despre blocuri construite în perioada 1978-2000, proprietarii cer sume și mai mari pe locuințele scoase la vânzare. Spre exemplu, o garsonieră se vinde cu un preț mediu de 59.700 de euro, iar un apartament cu 2 camere cu 116.000 de euro.

În ciuda faptului că Floreasca este una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, aici găsești în continuare unele garsoniere și apartamente care se vând la prețuri destul de scăzute. Multe dintre aceste „chilipiruri imobiliare” se află în blocuri construite înainte de 1978 și au un element pe care unii l-ar putea considera un dezavantaj – se află la demisol.

Găsești, mai jos, topul celor mai ieftine garsoniere și apartamente de vânzare în Floreasca, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Topul celor mai ieftine garsoniere de vânzare în Floreasca

1.Cea mai ieftină garsonieră de vânzare în Floreasca – 37.500 de euro

Locuința, cu o suprafață utilă de 25 de mp, se află într-un bloc vechi cu 3 etaje reabilitat termic. Aceasta cuprinde un balcon închis și se află în apropierea Parcului Floreasca. Vezi AICI anunțul de vânzare

2. Garsonieră nemobilată la demisol – 38.000 de euro

Cu 38.000 de euro îți poți cumpăra o garsonieră în Floreasca la demisolul unui bloc vechi cu 3 etaje.

Locuința, aflată în apropiere de stația RATB Ceaikovski, a fost renovată recent și se vinde nemobilată. Vezi AICI mai multe detalii

3. Garsonieră cu loc de parcare în curte privată – 42.900 de euro

O altă garsonieră ieftină pe care o poți cumpăra în Floreasca se află într-un bloc vechi din 1965, tot la demisol. Aceasta este mai spațioasă, având o suprafață utilă de 31 de mp, este dotată cu aer condiționat și centrală proprie și a fost renovată recent.

În plus, ai posibilitatea de a-ți parca mașina într-un spațiu dedicat aflat în curtea privată a imobilului. AICI mai multe imagini cu această garsonieră

Topul celor mai ieftine apartamente de vânzare în Floreasca

1.Cel mai ieftin apartament de vânzare în Floreasca – 45.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere pe care îl poți cumpăra în această zonă a Capitalei costă 45.000 de euro și se află la demisolul unui imobil vechi, situat în vecinătatea Parcului Verdi.

Galerie foto AICI – cum arată cel mai ieftin apartament de vânzare în Floreasca

Acesta are o suprafață utilă de 37 de mp și necesită lucrări de renovare. Încălzirea sa se face cu sobe.

2. Apartament cu 2 camere complet mobilat și utilat – 59.000 de euro

Poți cumpăra cu 59.000 de euro un apartament cu 2 camere în Floreasca, mobilat și utilat. Locuința se află la demisolul unui bloc cu 3 etaje din 1958 și are o suprafață utilă de 38 de mp.

La același preț găsești un apartament cu 2 camere mai spațios la parterul unui imobil cu 3 etaje din 1960. Apartamentul a fost renovat și se vinde nemobilat. Află AICI mai multe detalii

3. Apartament cu centrală proprie – 63.000 de euro

Locuința se află într-un bloc vechi situat în imediata apropiere a stației RATB Bd. Lacul Tei. Aceasta este dotată cu centrală proprie, dar necesită lucrări complete de renovare. Vezi AICI anunțul de vânzare

Mai multe articole