Mergi direct la conținut »
Cine este tânărul decapitat de tren, după ce s-a întins pe calea ferată. Edi avea 20 de ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este tânărul decapitat de tren, după ce s-a întins pe calea ferată. Edi avea 20 de ani

Cine este tânărul decapitat de tren, după ce s-a întins pe calea ferată. Edi avea 20 de ani

Luni seara, tânărul de 20 de ani a fost accidentat mortal pe podul CFR Micalaca - Aradu Nou de trenul Regio 2604, care circulă pe direcţia Arad - Timişoara, după ce s-a întins pe calea ferată, în timp ce era live pe Facebook. Este vorba despre Edi Prodan, care și-ar fi pus capăt zilelor, din cauza neîmplinirii în dragoste.

Edi a mers la Podul Roșu, acolo unde s-a asezat pe șinele de tren, pregătindu-se de impact. Mecanicul nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat. Conform celor care au ajuns la fața locului, tânătul a intrat live pe Facebok și a poziționat telefonul astfel încat să prindă toată sena.

Apropiații lui Edi Prodan nu își pot reveni din starea de șoc. Pe rețelele de socializare, unul dintre prietenii băiatului a dezavluit o posibilă cauză  a sinuciderii, potrivit fabricatinromania.info.

“Edi, eu sincer sunt terminat fizic, psihic, spiritual nu mai pot face nimic, nu te-am crezut în stare de aşa ceva niciodată doresc doar că acea durere să fi dispărut acumă, să fii liniştit şi împăcat nu merită să îi dovedești aşa ceva, aceasta faptă nu se face, frate, niciodată să dovedești că ai iubit pe cineva doresc si ca acea durere ce ai avut-o să se intoarca de 999.999.999 persoanei care ţi-a provocat-o, îţi doresc un drum cât mai lin spre ceruri /

„Doamne, nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace / Nu îmi vine să cred că nu mai eşti! / Refuz sa cred ca nu mai ești! Dumnezeu sa te odihnească în pace, prieten drag!”

FOTO: Facebook

Citește și

În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”

Close
Închide
  Close