Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine sunt invitații lui Ion Țiriac la vânătoarea din 2019 de la Balc

Cine sunt invitații lui Ion Țiriac la vânătoarea din 2019 de la Balc

Invitații miliardarului Ion Țiriac de la vânătoarea de anul acesta de la Balc au sosit în Oradea. Printre aceștia se numără nume importante din lumea marilor finanțe și a industriei mondiale și oameni foarte bogați din România. Ei vor petrece 3 zile pe domeniul de vânătoare al lui Ion Țiriac.

Pe lista invitaților de anul acesta se numără Prinţul Dimitrie Sturdza, designerul Stefano Ricci, Wolfgang Porche şi Csanyi Sandor, preşedintele OTP Bank din Ungaria, dar şi Tinu Sebeşanu, fondatorul Trend Hospitality, cel care a adus în România lanţul Ramada, scrie Adevărul.

Vânătoarea mistreților începe vineri și se încheie duminică, iar Direcția Sanitar Veterinară a fost informată despre eveniment. Remus Moțoc, șeful DSVSA Bihor afirmă că inspectorii veterinari vor face analize pentru a fi siguri că în carnea de vânat nu există virusul peste porcine, în contextul în care, în decembrie 2018, a fost descoperit un focar de pestă porcină africană în apropierea locului în care se va ține partida de vânătoare.

„Eu vin de la 2000 de kilometri, în fiecare an, ca să particip la această partidă de vânătoare”, a declarat prinţul Dimitrie Sturdza.

Designerul Stefano Ricci a declarat că cei care participă la tradiționala partidă de vânătoare nu o fac pentru a ucide ci pentru a fi împreună. „Asta e cel mai important. Iubim România”, a spus Ricci, care a venit alături de cei doi fii ai săi. „E o tradiţie. Acum singura problemă e că îmbătrânim”, a mai spus designerul care a adăugat că „Mă gândesc tot anul la acest weekend, la preparatele care ne sunt pregătite. Mâncarea românească este foarte gustoasă”.

Anul trecut, în 2018, printre cei care au venit la vânătoarea de la Balc s-au numărat designerul Stefano Ricci, directorul Indycar – Mark Miles, moștenitorul companiei Porsche – Wolfgang Porsche, fostul director Daimler – Klaus Manglod, președintele OTP Bank din Ungaria – Sandor Csanyi și omul de afaceri Dragoș Dobrescu, membru al așa numitului „grup de Monaco”, poreclit „miliardarul fără chip”.


Citește și: Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!