Mergi direct la conținut »
O femeie din Baia Mare ar avea un cip de urmărire implantat în vagin. Acuzații grave la adresa unui medic ginecolog
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Baia Mare ar avea un cip de urmărire implantat în vagin. Acuzații grave la adresa unui medic ginecolog

O femeie din Baia Mare ar avea un cip de urmărire implantat în vagin. Acuzații grave la adresa unui medic ginecolog

O femeie din Baia Mare susține că ar avea un cip de urmărire implantat în vagin,  la sugestia unui iubit pe care l-a cunoscut pe Facebook. Revoltată, Gabriela, în vârstă de 44 de ani, a depus o plângere împotriva medicului ginecolog pe care-l suspectează că i-ar fi montat dispozitivul. Cazul este anchetat atât de Colegiul Medicilor Maramureș, cât și de Poliția Municipiului Baia Mare.

Gabriela, o femeie de 44 de ani, a povestit că a cunoscut un bărbat pe Facebook. După ce au întreținut relații sexuale, ea a mers la ginegolog pentru un control. Femeia susține că atunci i-a fost implantat un cip de urmărire în vagin, informează vasiledale.ro.

„Eu cred că el s-a înţeles cu medicul şi mi-a pus acel CIP în vagin, pentru a mă urmări, pentru a ştii tot ce fac. Am făcut plângere la Colegiul Medicilor, dar şi la Poliţie. Acolo nu au vrut să îmi înregistreze iniţial plângerea. Aşa că m-am întors a două zi şi mi-au luat-o”, a povestit femeia din Baia Mare.

Plângerea depusă la Colegiul Medicilor | sursă foto: vasiledale.ro

Femeia a depus în septembrie și o plângere la Colegiul Medicilor Maramureș.

„Subsemnata Gabriela (…) domiciliată în Baia Mare, stradă (….), judeţul Maramureş, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenţa vă aduc la cunoştinţă că din luna MAI încoace până în prezent mă simt foarte rău de când am fost la domnul doctor ginecolog (…) şi pe lângă tratamentul (ovolul) respectiv mi s-a mai pus ceva în vagin, ceea ce nu ştiu ce era pentru l-am întrebat ce este şi nu a vrut să-mi spună nimic că a zis că o să mă simt mai bine, ceea ce nu este adevărat pentru că mă simt foarte rău”, a menționat femeia în plângere.

Gabriela susține că nu a fost contactată până acum de autorități. În cazul în care starea ei de sănătate se înrăutățește, vrea ca medicul ginecolog să fie tras la răspundere.


Citește și REPORTAJ. Viața ca o partitură. Soprana care a râs în fața morții pentru a plânge pe scenă


 

Close
Închide
  Close