MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2006 19:16

Claudia a ramas singura Sexxy

Distribuie

Conflictul dintre componentele trupei Sexxy, Julia Chelaru si Claudia Patrascanu, a dus la inevitabila despartire a celor doua in urma cu cateva zile. Bruneta Claudia spune ca va continua sa cante singura sub titulatura Sexxy, fara colega ei de trupa.


Intr-un comunicat de presa foarte explicit, Claudia precizeaza ca este singura proprietara a brandului Sexxy si ii asigura pe fanii ei ca are deja un proiect pregatit pentru relansarea trupei. Totodata, bruneta l-a inlocuit si pe managerul trupei, Bogdan Jianu, logodnicul Juliei, cu Madalina Simionescu. Aceasta se va ocupa in continuare de contractele trupei Sexxy. Pot spune ca eu si Julia Chelaru nu mai continuam trupa Sexxy, relatiile contractuale cu Julia si cu managerul nostru, Bogdan Jianu, au incetat, iar eu derulez un nou proiect, in cadrul caruia voi canta singura, iar numele meu de scena va fi in continuare cel pe care publicul il stie de atata timp: Sexxy. Eu sunt singurul proprietar al numelui Sexxy, pe care l-am inregistrat la OSIM la 10 februarie 2006. Contractul meu cu managerul Bogdan Jianu a incetat de comun acord la 31 ianuarie 2006, iar noul manager e Madalina Simionescu'. 


Julia are un nou proiect, intitulat Essenza


La randul ei, Julia Chelaru confirma ruperea' trupei. Nu mai exista trupa Sexxy! Deoarece Claudia a renuntat sa mai vina la spectacole, din diferite motive… Eu am inregistrat numele de Sexxy la OSIM, atat pentru mine, cat si pentru Claudia, pe data de 17 ianuarie 2001. Dar numele de Sexxy nu ma mai intereseaza.  Eu am un proiect nou. Numele meu de scena de acum incolo va fi Essenza. Este un proiect nou, pe care vreau sa-l fac cu diversi invitati. Prima mea invitata este Alina de la A.S.I.A. , ne-a spus Julia.


Managerul nu comenteaza


Contactat telefonic, ex-managerul trupei, Bogdan Jianu (foto) a cerut un ragaz de cateva zile, pentru a-si exprima parerea despre ceea ce s-a intamplat cu trupa Sexxy. Pana la incheierea editiei acesta nu isi formulase inca o declaratie de presa. Bogdan Jianu a devenit managerul trupei, in urma cu cinci ani, dupa dezmembrarea trupei Exotic, din care faceau parte Julia Chelaru, Claudia Patrascanu si Andreea Banica. In timp ce aceasta din urma a format impreuna cu Cristina Rus (ex-Sing Sing BB) trupa Blondy, celelalte doua au pus bazele trupei Sexxy.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii