Clienții hotelului din Egipt care au fost evacuați după moartea bizară a cuplului britanic spun că suferă de o boală misterioasă

Clienții hotelului din Egipt care a fost evacuat după moartea bizară a cuplului britanic spun că suferă de o boală misterioasă

Sute de clienți care stătea la Hotelul Steigenberger Aqua Magic din Hurghada, Egipt, au fost evacuați de compania internațională de turism Thomas Cook după ce un cuplu de britanici a murit.

Deși un purtător de cuvânt al hotelului a declarat că John Cooper a suferit un atac de cord, iar soția lui ar fi fost atât de copleșită de pierderea suferită încât a murit câteva ore mai târziu, lucrurile par să stea altfel, potrivit Daily Mail.

Mulți dintre clienții hotelului spun că suferă de o boală misterioasă și că adevărată cauză a morții în ceea ce-i privește pe cei doi britanici a fost ascunsă.

Un avocat a declarat pentru Daily Mail că guvernul egiptean este cel care acoperă ce se întâmplă de fapt la  Hotelul Steigenberger Aqua Magic din dorința de a proteja industria turistică a țării care a fost sub presiune din Primăvara arabă din anul 2011.

Într-o declarație intitulată „moartea din cauze naturale a unui bărbat englez și a soției sale', guvernatorul egiptean local a insistat că decesele au survenit unor „insuficiențe respiratorii'.

Dar, potrivit speculațiilor apărute, cuplul a fost ucis de monoxid de carbon sau otrăvire alimentară. Chiar și fiica britanicilor, Kelly Ormerod, care la rândul ei s-a simțit rău, a declarat că are impresia că se întâmplă ceva suspect.

Compania Thomas Cook spune însă că în continuare se investighează decesele și că „nu se exclude nicio ipoteză', dar că nu s-a găsit nicio dovadă că ar fi fost vorba de intoxicație cu monoxid de carbon.


ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO


Mai multe articole