Șoferii care au intrat în parcarea Aeroportului Internațional din Cluj, nevoiți să plătească taxe și de cinci ori mai mari. Cum s-a ajuns aici

Șoferii care au intrat în parcarea Aeroportului Internațional Avram Iancu, nevoiți să plătească taxe și de cinci ori mai mari. Cum s-a ajuns aici

Șoferii care au intrat în parcarea Aeroportului Internațional din Cluj au fost nevoiți să plătească taxe și de cinci ori mai mari, miercuri. Situația neplăcută a fost generată de defectarea automatelor de plată a tichetelor, astfel că oamenii care iși lăsaseră mașinile în parcarea aeroportului Avram Iancu, chiar și pentru cinci minute, s-au așezat la o coadă imensă ca să plătească la casierie. În timp ce așteptat, timpul de parcare curgea, la fel ca și banii datorați la final.

Clujenii care au folosit parcarea Aeroportului Internațional Avram Iancu s-au declarat revoltați de situația prin care au trecut, în cursul zilei de miercuri. De abia după câtea ore de nervi și bani cheltuiți degeaba, conducerea aeroportului a ridicat barierele și i-a lăsat să iasă din parcare fără să plătească. Între timp însă, defecțiunea aparatelor a adus la bugetul aeroportului câteva mii de lei fără nicio justificare, arată bzc.ro.

Chiar dacă au vrut doar să lase pe cineva la aeroport și apoi să plece, clujenii au fost nevoiți să aștepte zeci de minute în șir pentru a putea plăti tichetul care le permitea ieșirea, din moment ce toate cele patru aparate erau defecte. Situația a durat mai bine de două ore, la singurul ghișeu unde se putea plăti formându-se o coadă interminabilă.

Pe lângă faptul că nu se putea ieși, cei care intenționau să stea cel mult cinci minute în incinta aeroportului au avut de plătit cel puțin de cinci ori mai mult, datorită faptului că au fost nevoiți să aștepte la coadă. Am lăsat pe cineva la aeroport și m-am îndreptat imediat spre automatul de plată, care însă nu funcționa. În loc să plătesc 1 leu pentru sub zece minute, cât intenționam să stau, am plătit 5 lei pentru că am stat la coadă. Așa face aeroportul bani de pe noi?', a declarat unul dintre sutele de clujeni aflați în aceeași situație. Trebuie să plătim mai mult pentru incompetența lor', susține un alt șofer nemulțumit.

Prețul pentru intrarea în incinta aeroportului este de 1 leu pentru sub zece minute, acesta crescând la 5 lei pentru 10-30 de minute și 7 lei pentru un interval de până într-o oră. Majoritatea clujenilor care au fost nevoiți să stea la coadă pentru a putea ieși au scos din buzunar mai mulți bani decât intenționau să rămână în incinta aeroportului.

Un calcul simplu arată că diferența de 4 lei dintre 1-10 minute și 10-30 de minute, multiplicat cu sutele de șoferi prinși în incintă, a adus aeroportului câteva mii de lei fără nicio justificare.

Sursa foto: bzc.ro


EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…'


Mai multe articole