De Viorel Tudorache,

”Mediul politic ne afectează că nu se mai pot face glume. Dacă ai un om care în sine este o caricatură, nu îl poți caricaturiza. Doamna Dăncilă e propria ei parodie. Nu poți să caricaturizezi o caricatură.

La fel ca Gigi Becali, un personaj colorat, încât nu mai ai cum să-l caricaturizezi, și la Viorica Dăncilă singurul mod în care poți să faci glume e să imiți. În rest, ea face cele mai bune glume pe seama ei. Ea vorbește ca un discurs umoristic. Are glume de limbaj de Caragiale.

Politica nu e un subiect ofertant pentru comedianți. Îmi doresc să pot să ajung să fac glume politice. Câte de frumos era umorul politic făcut de Divertis, acum e caterincă în politică”.

Comediantul s-a arătat dezamăgit de campania electorală:

A fost cea mai plictisitoare campanie electorală. De fapt, nici n-a fost. Nici dacă se întâlneau n-aveau ce să zică, în afară de cum e ăla, fură ăla. Nimeni n-are o platofrmă. Platforma lor e să fie bine, să nu fie rău”.

Teo, stand up comediant:

Comediantul a creat portretul politicianului perfect: ”Politicienii, toți sunt funcționari publici. Tu nu vrei să fie plictisitori? Dacă ai o secretară vrei să fie fată de cluburi? Mă bucură că președintele nu zice, nu face. Păi, ce îmi trebuie să fie amuzanți? Vreau să-și facă treabă”

Prefer să fac mișto de idei, decât de oameni. E prea multă caterincă în politică. Ponta e numărul 1 la caterincă. Am devalizat eu bugetul de stat, nu. Atunci nu fura nici tu meseria? Lasă, fac eu poante și tu fură de la buget. Că dacă te apuci să faci caterincă mă duc și eu să fur. Îmi pui și mie două verișoare la minister, dacă tot îmi iei pâinea de la gură?”

Teo, stand up comediant:

”Dragnea, candidatul Universal”

Comediantul consideră că românii au ieși la vot, de fapt, bântuiți de fantoma lui Liviu Dragnea: ”Ca să ne meargă bine până la locale să anunțăm că va candida Liviu Dragnea la toate primăriile și la toate alegerile. Dragnea, candidatul Universal. Mai importante sunt alegerile locale, decât cele prezidențiale. La locale e jale. Suntem cocalari la fazele astea, ne mobilizăm doar la prezidențiale”.

Teo a fost suprins să afle că în județul Ilfov prezența la vot a fost foarte ridicată. ”De ce duduie Ilfovul la aceste alegeri? Pentru că este Dăncilă. Atenție, că este un megajoc acolo. Crezi că s-au dus de plăcere să voteze cu Dăncilă? Au fost cu biciul. Cea mai mare conștiință civică e la Iflov, inima democrației”, au comentat cu sarcasm Tetelu și invitatul lui.

Citeşte şi:

Antrenorul de hochei Cristi Baicea și-a spus oful la Maratonul Libertății lui Tetelu: ”Vreau cinci patinoare în București”

Olandezul care stă în Titan vorbește despre alegeri: „Eu nu vreau un președinte naționalist în România pentru că mă voi simți defavorizat!”

Avocatul Theodor Pârvu a rupt tăcerea la Maratonul Libertății lui Tetelu: „E greu să calculezi cât s-a furat în 30 de ani!”

Gabriel Bejan, ex-coordonator la Vice: „Barna e omul hipsterilor, dar lumea nu-l votează pe el, o fac pentru partid”

Artizanul pastramei de la New York, Ștefan Lakatos, despre alegerile de azi: „Dacă nu fac ce ne-au promis trebuie să le dăm 30 la poponeață!”

Bogdan Dumitru, creatorul anti-virusului Bitdefender, la Maratonul lui Tetelu: „Dorința mea de la președintele României? Să nu mai fie nesiguranță!”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile