Mergi direct la conținut »
Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Primarul din Bistrița, șocat din cauza scandalului sexual în care este implicat părintele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Primarul din Bistrița, șocat din cauza scandalului sexual în care este implicat părintele

Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Primarul din Bistrița, șocat din cauza scandalului sexual în care este implicat părintele

Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Părintele, care este și interpret de muzică populară, nu va mai fi invitat în calitate de artist la Târgu Mare la Bistriței. Ovidiu Crețu, primarul Bistriței, s-a declarat șocat, după ce a aflat că părintele Pomohaci este acuzat de racolare de minori în scopuri sexuale.

Decizia vine în contextul acuzațiilor lansate săptămâna trecută de o publicație din Cluj. Preotul Cristian Pomohaci ar fi încercat să ademenească un adolescent de 17 de ani pentru a întreține relații sexuale cu el. Cazul scandalos este anchetat acum de polițiști și de procurori, notează Agerpres.ro.

După ce a aflat despre scandalul uriaș, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, s-a declarat ”șocat” de informațiile apărute în spațiul public. Edilul a cerut Centrului municipal de Cultură să nu semneze contractul cu artistul Cristian Pomohaci.

„Eu cred că civilizat este să păstrăm o anumită reținere, dar, pentru orice eventualitate, am cerut Centrului municipal de cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci, având în vedere situația delicată în care este. Îmi exprim, pe de o parte, totala surprindere, șocul chiar pe care l-am avut când am citit, părerea de rău că un interpret de muzică populară foarte celebru, un preot este în această situație. Sper ca adevărul să nu fie cel pe care l-am auzit, să fie totuși o greșeală sau, cum se spune, o făcătură. Dar, pentru orice eventualitate, am luat această măsură”, a explicat Ovidiu Crețu.

 


Citește și Incredibila poveste a fotbalistului călugărit care a lepădat haina monahală și s-a căsătorit


Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci, bănuit de racolare de minori

Cristian Pomohaci a fost invitat să cânte la Târgului Mare al Bistriței, care va avea loc în perioada 19-27 august. Interpretul de muzică populară trebuia să urce pe scenă, pe data de 21 august, alături de Maria Dragomiroiu.

Întrebat despre onorariul cerut de Cristian Pomohaci pentru a cânta la Bistrița, primarul a menționat că toate contractele cu artiștii ar fi confidențiale.

Preotul Cristian Pomohaci este originar din comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud. El slujește în satul Moșuni din județul Mureș.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

Părintele Cristian Pomohaci este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, fiind bănuit de racolare de minori în scopuri sexuale. Totodată, preotul este anchetat de Consistoriul Eparhial din Alba Iulia, care urmează să decidă dacă va fi exclus sau nu din Biserică.

Polițiștii din cadrul IPJ Mureș au anunțat, luni, că au fost sesizați cu privire la faptele pe care le-ar fi comis preotul Cristian Pomohaci. Pe Internet au fost publicate mai multe înregistrări audio în care clericul ar ademeni un adolescent de 17 ani să întrețină relații sexuale cu el.

sursă foto: timponline.ro


Citește și De necrezut care e averea preotului Cristian Pomohaci. Nu degeaba era plimbat peste tot cu mașina


 

Close
Închide
  Close