Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Copacii de 200.000 de euro au început să se usuce. N-a trecut nici nu an de când au fost plantați

Copacii de 200.000 de euro au început să se usuce. N-a trecut nici nu an de când au fost plantați

Copacii plantați de angajații ADP de la Primăria Sectorului 3 au început să se usuce. N-a trecut nici un an de când au fost plantați. Amenajarea peisagistică este una haotică, spun specialiștii în domeniu.

De Delia Chilianu,

Mestecenii plantați pe bulevardul Nicolae Grigorescu din sectorul 3 au început să se usuce. Au fost puși în decembrie 2017 de angajații Administrației Domeniului Public. Primăria Sectorului 3 a plătit atunci 218.102 euro pentru plantarea a peste 1.500 de mesteceni, au fost puse rulouri de gazon pe o suprafață de 5.424 mp și au fost plantați peste 44.000 de bucăți de arbuști din specia hibiscus (gard viu).

3 decembrie 2017. Angajații ADP Sector 3 plantau mestecenii

O dăm ca exemplu studenților noștri pentru ineficiența cheltuirii banului public, dar și pentru nefericita alegere pentru speciile de plante selectate în acea compoziție„, a declarat pentru Libertatea Vera Dobrescu, lector dr. peisagist în cadrul Facultății de Horticultură, de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. (USAMVB).

Răspunsul primăriei: „Au garanție 2 ani”

Reprezentanții Primăriei Sectorului 3 spun că nu vor plăti nici un ban pentru alți copaci.

Mestecenii plantați pe bulevardul Nicolae Grigorescu au o garanție de doi ani. În acest caz, dacă un arbore nu se prinde, el va fi schimbat de furnizor pe cheltuiala sa, acolo unde este cazul, fără costuri suplimentare pentru Primăria Sectorului 3„, au răspuns reprezentanții Primăriei Sectorului 3 la solicitarea ziarului Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

Guvernul continuă să ascundă cifrele fermei de porci a lui Dragnea jr, dar crescătoria confirmă dezvăluirile din Libertatea! Ferma avea 9.000 de porci la începutul anului și-a rămas cu 3.000 când s-a generalizat molima