Mergi direct la conținut »
UPDATE Un copil de 10 ani din Cugir a fost bătut de alți băieți în urma unei discuții pe Facebook (VIDEO ȘOCANT)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE Un copil de 10 ani din Cugir a fost bătut de alți băieți în urma unei discuții pe Facebook (VIDEO ȘOCANT)

UPDATE Un copil de 10 ani din Cugir a fost bătut de alți băieți în urma unei discuții pe Facebook (VIDEO ȘOCANT)

Mama unui copil de 10 ani din Cugir, județul Alba, a făcut publică pe Facebook o înregistrare șocantă în care mai mulţi tineri îi umilesc şi agresează băiatul, în plină stradă. În imagini apare și o fată care îl lovește pe minor.

De Dragoș Tănase,

UPDATE 17.00. Agresorii și-au recunoscut faptele.

UPDATE – ora 12.30: Mama băiatului bătut și umilit la Cugir a precizat astăzi, la Digi 24, că fiul ei se simte bine, din punct de vedere fizic, dar va face o expertiză psihologică pentru a se determina care este starea lui din punct de vedere emoțional.

Totodată, femeia spune că totul a pornit de la o discuție pe grup de pe Facebook, din care făceau parte mai mulți copii care jucau același joc.

„Au un grup pe nu știu ce joc pe Facebook, pe net, Sam, sau ceva de genul. Fac parte mai mulți copii. Și copilul meu, Robert, nu știu ce o fi zis de fata asta, că ar fi fost împreună. El, copil fiind, era sub alt nume, cum își pun ei nickname-uri. Fata ar fi aflat și el, deplasându-se spre casă împreună cu un prieten, a fost oprit și agresat după cum ați văzut în filmare”, a declarat pentru sursa citată Ana Metea, mama băiatului agresat.

Ea dă vina pe lipsa de educație a copiilor, pentru scenele violente care s-au petrecut la Cugir.

„Educația trebuie să primeze. Așa cum eu mi-am educat copilul, așa trebuie să-și educe copilul fiecare părinte, fiecare mamă. În puterea mamei stă educația copilului. Părinții trebuie sa fie un exemplu pentru copii”, a spus ea.

Unul dintre copiii aflați la fața locului a filmat întreaga scenă, iar printre ei se află și o fată. În imaginile suprinse de unul dintre cei cinci copii prezenți la agresiune se poate observa cum aceasta îl lovește pe minor cu picioarele, în timp ce acesta este căzut la pământ.

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24.ro, că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la Poliție și a apelat la Institutul Medico-Legal.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară (luni, 8 iulie-n.r.) în jurul orei 21….” a scris mama copilului bătut pe Facebook.

Poliţia confirmă evenimentul şi anunţă că s-a deschis dosar penal, iar tinerii implicaţi, toţi minori cu vârste între 11 şi 16 ani. Toţi au fost chemaţi la sediul Poliţiei Cugir, împreună cu părinţii, pentru audieri.

„Referitor la imagine apărute pe rețele socializare cu copii minori: În cauză s-a înregistrat dosar penal cu privire săvârșirea infractiunii de loviri sau alte violențe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineața zilei de 10 iulie au fost invitați la sediul Poliției Cugir, împreună cu părinții pentru audieri”, precizează anchetatorii.

La începutul acestui an, un alt tânăr a fost bătut și umilit, tot la Cugir: „Azi nu mă duc acasă, azi te toc!”

FOTO & VIDEO: alba24.ro


Citește și:
Elevă bătută de o colegă, în Botoșani. Poliția face anchetă de la filmarea difuzată pe Facebook |VIDEO

Un elev de 14 ani s-a ales cu un traumatism cranian după ce a fost bătut de mai mulți copii de aceeași vârstă


Close
Închide
  Close