De Mihai Niculescu, Cătălin Schipor,

Mama copilului, care este despărțită de tatăl lui, îl suspectează pe acesta că ar fi implicat în dispariția fiului ei. Femeia îl acuză că știe mai multe decât zice și că era sub influența băuturilor alcoolice când a dispărut băiatul.

Bărbatul însă susține că le-a spus tot ce știe cu privire la împrejurările dispariției, iar el crede că fiul său nu mai este în viață.

„Cred că este mort. Mă gândesc că l-a luat într-o mașină cineva. Nu avea cum să dispară așa“.

Claudiu Bițică

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, au fost luate în calcul mai multe variante: accident în urma căruia băiatul a căzut totuși într-unul din bazine, dar încă nu a fost găsit, accident rutier, iar trupul său să fie ascuns undeva, să fie răpit și ascuns undeva și chiar crimă.

În ultimele două zile, Iulian Alexandru Bițică a fost căutat în bazinele cu dejecții de la marginea localității, aparținând unei ferme de porci, fără să fie găsit până în prezent.

În timpul operațiunii s-a folosit și un sonar, participând scafandrii voluntari, civili, dar fără ca trupul băiatului să fie descoperit.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția acestuia. Fusese lăsat să se joace pe stradă și a dispărut. S-au demarat căutările și cercetările, polițiști, jandarmi cu un câine de urmă și voluntari luând la picior toată zona. A doua zi au fost găsite abandonate pe câmp, rolele pe care le avea în picioare, pe un drum ce ducea către mai multe bazine pline cu apă cu dejecții.

Polițiștii au adiat martori și au verificat mașinile care au trecut prin zonă, surprinse de camerele de luat vederi, dar nu au găsit nici o urmă a copilului dispărut.

Citeşte şi:

Cartelul Renault. Sindicatele intervin în urma dezvăluirilor din Libertatea. ”O astfel de înțelegere privind angajarea de forță de muncă prezintă riscuri foarte mari”

În mintea infractorului. Primul interviu cu profilerul Poliției Române, care îl analizează pe Dincă. Cum un individ aparent obișnuit devine criminal la 66 de ani

Copilul dispărut de trei zile din Constanța este căutat de scafandri voluntari în bazinul cu dejecții, pentru că ISU Dobrogea nu are echipament adecvat

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime