0-216549-claudiu..jpg

„Nu sunt actriţă”

4270-216491-2.jpeg-Descrie-mi-o pe Cosmina în trei cuvinte.
-Hiperactivă, veselă şi…hotărâtă. Mulţi însă ar spune că ultima nu se adevereşte.

-Te-ai obişnuit cu statutul de vedetă?
-Anul acesta se împlinesc 9 ani de la debutul meu în televiziune. Apoi, de 4 ani cochetez şi cu cinematografia.

-Doar „cochetezi”?
-Nu-mi place să spun ca sunt actriţă, pentru că nu sunt.

-Care ţi-a fost cel mai drag rol?
-Cred că penultimul rol, cel din filmul „Tanti”, filmul  în regia lui Şerban Marinescu, care va avea premiera anul acesta. Am interpretat rolul unui personaj important, care stârneşte şi intriga în film. M-am simţit însă bine şi în serialul de debut, „Băieţi buni”, unde am lucrat cu nişte profesionişti desăvârşiţi. Eu eram la început, am încercat să ascult şi să învăţ cât mai mult.

-Dacă nu ar fi fost „Vara Ispitelor” crezi că ai fi ajuns vreodată în televiziune?
-Teoretic nu, dar practic cred că da. Nu îmi planuisem sa ajung pe sticlă, dar sigur as fi luat-o pe acest drum. Mă cunosc foarte bine şi dacă îmi propun ceva, reuşesc. Povestea cu „Vara Ispitelor” să zicem că a fost o întâmplare fericită, a fost ca o portiţă. La câteva zile de la intrarea in concurs am realizat  că pot căpăta notorietate. Nu a fost un plan pe care mi l-am facut înainte.

Premieră: s-a măsurat audiența televiziunii Euronews România. După 6 luni, postul finanțat de Politehnică are telespectatori care încap într-un bloc din Titan
Recomandări
Premieră: s-a măsurat audiența televiziunii Euronews România. După 6 luni, postul finanțat de Politehnică are telespectatori care încap într-un bloc din Titan

-Aveai şi o variantă de rezervă?
-Cred că aş fi fost translator. Am făcut filologie şi îmi plăceau foarte mult limbile străine.

4270-216493-6.jpg-Eşti o femeie frumoasă?
-Sunt alte femei mult mai frumoase. Însă să ştii că frumuseţea fizică nu e suficientă. Trebuie să fii şi  isteaţă să ai „mansarda mobilată” (nr. expresia preferată a Cosminei pentru „a avea ceva creier” ). În plus, din cauza frumuseţii, există câteodata lipsă de credibilitate din partea celorlalti. Să nu crezi că este un defect, doar că trebuie să convingi un pic mai mult pentru a fi luată în serios. Mulţi oameni cred că eşti frumoasă şi… atât.

-Tu ai reuşit să ajungi unde eşti acum şi datorită frumuseţii.
Da, este adevărat, dar mai am mult de muncit până să ajung sus. Mai am multe de spus şi de făcut în televiziune. Mi-ar plăcea să am o emisiune live. Un show de divertisment. Ştiu că pot, ştiu că ar fi ceva ce mi s-ar potrivi. Apoi, chiar dacă arăţi bine, nu e de ajuns. În timp lucrurile se cern, şi cei mai bun rămân în top.

-Ce părere ai despre femeile care se fac frumoase cu ajutorul bisturiului?
(devine serioasă) -Nu-mi place o astfel de frumuseţe. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu nu consider frumoase astfel de femei! Prefer mai degrabă frumuseţea naturală. De ce să-ţi pui silicoane? Nu văd rostul acestor operaţii.

Ce făcea Vladimir Putin la 23 de ani, ca ofițer KGB
Recomandări
Ce făcea Vladimir Putin la 23 de ani, ca ofițer KGB

-Tu câte operaţii ai?
-Nici măcar una.

-Dacă spui că îţi plac lucrurile naturale, de ce porţi lentile de contact?
(râde) -Lentilele se pot da jos, pe când ce ai făcut cu bisturiul rămâne pe veci. Uite că nici măcar nu mă vopsesc. Aceasta e culoarea mea naturală.

4270-216495-5.jpeg-Ieşi vreodată nemachiată din casă?
-Glumeşti? Normal ca da. Când merg la sport nu mă machiez. Iar când simt eu că nu e chiar bine, am cu mine ochelarii de soare.

-Ai putea să trăieşti în anonimat?
-Dacă aş pleca acum într-o ţară unde nu m-ar cunoaşte nimeni, cred că nu aş avea nici o problemă. Celebritatea îţi aduce avantaje, dar şi dezavantaje. Azi eşti sus, mâine nu mai eşti. Trebuie să fii obişnuit să nu clachezi în cazul unei eventuale căderi. Crezi că dacă mă cheamă Cosmina Păsărin eu nu stau la cozi? Ba să ştii că stau…

-De când nu ai mai mers cu metroul? Bănuiesc că mergi doar cu maşina.
–De zece ani. (nr. e bucureşteancă). Locuiesc in centrul Bucreştiului si am totul foarte aproape.  Cu taxiul mai circul… dar să ştii că recent am luat si autobuzul. Cât despre maşină, nu am nici permis şi nici maşină, căci nu-mi place să conduc şi mi-ar fi şi frică.

A mers fără bilet

-Aveai bilet?
(râde) -M-ai prins. Am mers doar o staţie şi nu mi-am luat. M-am urcat ultima, am stat lângă uşă şi am coborât repede la prima staţie.

„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze
Recomandări
„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze

-Prin târg se aud voci cum că ai cam slăbit.
-Jurnaliştii au făcut o psihoză din asta. Au trecut ceva ani de când sunt în showbiz şi e adevărat că la început eram un pic mai plinuţă. Acelea erau formele adolescentine.Timpul a trecut, m-am maturizat şi, evident, m-am schimbat. La „Vara Ispitelor” aveam 60 de kilograme. Mi-era şi ruşine să spun. Când eram întrebată mai scădeam 2 kilograme. Acum am 54 de kilograme. Cred că ultimii doi ani, sunt anii în care am fost în cea mai buna forma fizică. Mă consider norocoasă pentru că nu trebuie să duc o luptă continuă cu kilogramele.

-Cum te menţii în formă?
-Fac sport aproape zilnic, dar mă ajuta foarte mult şi metabolismul. Mi-am angajat şi un antrenor personal, Vali Gogan, care mi-a pregatit programe speciale de antrenament. Cât despre mâncare… nu mă abţin de la nimic, mă hrănesc cu orice, oricât. Dacă îmi e foame, mă trezesc şi la 3 noaptea şi mănânc. Mai mult decât atât, ador mâncarea gătită.

-Găteşti?
-Acum nu mai gătesc, însă atunci când când am fost implicată în relaţii iubitii mei spuneau că sunt o bucătăreasă desăvârşită. Trebuia să facă cineva mâncare, dar era şi un mod plăcut de a impresiona persoana iubită.

4270-216492-cosminapasarinip27.jpg
-Cea mai frumoasă femeie din showbiz este…
-Gina Pistol.

-Bărbatul cel mai arătos din lumea mondenă?
-O să zică omul că am ceva personal cu el: Dragoş Bucurenci. Îmi place  cum arata şi Cătălin Botezatu, pare a fi un bărbat cu mult stil, de la care mulţi ar putea să ia exemplu.

-Ştiu că eşti singură. Ai mulţi pretendenţi?
-Nu am mai fost implicată într-o relaţie de când am terminat-o pe ultima, în august 2008. Am admiratori, dar degeaba pentru că nici unul nu e aşa cum mi-aş dori. Ceea ce înseamnă că nu am pretendenţi.

-Nu simţi nevoia să fii cu cineva?
-Urăsc singurătatea! Dar, deocamdată, vreau să mă gândesc mai mult la mine. Cele două relaţii anterioare  mi-au mâncat ceva energie. Trec printr-o periodă în care mă redescopăr. Ma bucură un singur lucru acum: am câţiva prieteni de care aproape că sunt dependentă.

„Urăsc bărbaţii cu burtă!”

4270-216496-1.jpeg-Cum ar trebui să fie bărbatul ideal?
-Trebuie să aibă ceva calităţi, dar primordiale sunt maturitatea şi experienţa de viaţă. Mai mult, trebuie să mă înţeleagă şi să-mi respecte munca. Nu mi-ar plăcea să facă crize de gelozie dacă eu stau până târziu la filmări sau dacă plec în weekend-uri cu evenimente prin ţară. Cariera este pe primul loc pentru mine. Aaaa… şi să nu uit. Să nu aibă burtă, pentru că urăsc bărbaţii cu burtă.

-Să zicem că va apărea unul cu aceste calităţi, dar va fi cam sărăcuţ. Ce te faci?
-Nu caut un bărbat cu bani. De ce toata lumea crede asta? De fapt, foştii mei prieteni nu pot să zic că au avut o situaţia materială ieşită din comun şi chiar şi aşa toată lumea crede că îmi plac bărbaţii cu bani. Această categorie de bărbaţi sunt complicaţi. Nu vreau să pună nimeni monopolul pe mine. Nu sunt proprietatea nimănui.

-Şi dacă este deja implicat într-o relaţie?
-Atunci e clar că nu este pentru mine. Cel ce nu e „available” îşi pierde imediat din interes în ceea ce mă priveşte.  Nu calc peste cadavre. Deşi ştiu că toţi bărbaţii înşeală, ştii cum se zice, ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face.

Prima partidă de sex: „Mai mult au!, decât wow!”

0-216605-c1..jpg-La ce vârstă ai făcut sex prima oară şi cum a fost?
-La 17 ani. Atunci a fost o perioada rebelă, pentru că tot atunci m-am apucat de fumat. Păi a fost mai mult „au” decât „wow”. Cine zice că a fost o noapte plăcută prima experienţă sexuală, e clar că minte. Să nu mă mai întrebi cu cine, îţi zic eu, cu Alex de la „Vara Ispitelor” am făcut-o prima oară.

-Îţi place să faci sex?
-Acum da, pentru că am ajuns la o maturitate sexuală pe care o atingi în timp. Eu sunt o persoană deschisă şi îmi place să încerc cât mai multe lucruri în pat. Sunt o fire pasională, vreau să ştiu multe.

E prima femeie MC din România

Conform propriilor declaraţii, Cosmina este prima femeie MC (Master of ceremonies- persoană care se adresează publicului şi întreţine atmosfera în timpul unui eveniment) din România. De fapt, job-ul de MC este cel prin care ea îşi câştigă acum existenţa. „Merg la diferite evenimente, prin ţară. Noiembrie şi decembrie am muncit non stop. Luna asta mă mai pot odihni”. Vedeta a recunoscut că trăieşte foarte bine din banii pe care îi câştigă dar şi că este şi pasionată de ceea ce face: „Îmi place, chiar dacă este o muncă obositoare”.

0-216553-interjpg.jpgCurriculum Vitae

Nume: Păsărin
Prenume: Cosmina

Vârstă: 27 de ani
Zodia: Balanţă („sunt o persoană echilibrată”)
Carieră cinematografică: Băieţi Buni (2006), Chiquititas (2007), Tanti (2008), 17 (2008), Fast food (2006), Born to raise hell (Steven Segall 2009)
Actori preferaţi:  Sean Penn, George Clooney, Brad Pitt, Charlize Theron, Penelope Cruz
Sport preferat: atletismul şi gimnastica
Proiecte de viitor: Se pregăteşte să-şi lanseze site-ul www.cosminapasarin.ro
Hobby-uri: patinajul, somnul, documentarele
Alte referinţe: A pozat de trei ori în Playboy („Nu cred că aş mai vrea să apar în Playboy”)

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Șocant ce-i spunea Gigi Becali Anamariei Prodan, despre Reghecampf. Impresara nu s-a mai abținut și a spus tot: "Nu voiam să cred așa ceva"
GSP.RO
Șocant ce-i spunea Gigi Becali Anamariei Prodan, despre Reghecampf. Impresara nu s-a mai abținut și a spus tot: "Nu voiam să cred așa ceva"
BOMBA ZILEI despre Iohannis! O rudă l-a dat de gol, ce va face după ce nu va mai fi preşedinte: TOTAL NEAŞTEPTAT!
Playtech.ro
BOMBA ZILEI despre Iohannis! O rudă l-a dat de gol, ce va face după ce nu va mai fi preşedinte: TOTAL NEAŞTEPTAT!
S-a aflat adevărul despre Florica Boboi! Ce a făcut în trecut câștigătoarea Chefi la Cuțite: 'Am...'
Viva.ro
S-a aflat adevărul despre Florica Boboi! Ce a făcut în trecut câștigătoarea Chefi la Cuțite: 'Am...'
Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene
Observatornews.ro
Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene
Piranha descoperit în apa Crişului Repede. Ar putea „extermina” întreaga faună a unui pârâu din Bihor
Știrileprotv.ro
Piranha descoperit în apa Crişului Repede. Ar putea „extermina” întreaga faună a unui pârâu din Bihor
Magda și Tolea Ciumac, față în față, prima oară, după mulți ani! Cei doi, un nou scandal uriaș: „Voiam să mă împac cu tine, dar a fost imposibil”
FANATIK.RO
Magda și Tolea Ciumac, față în față, prima oară, după mulți ani! Cei doi, un nou scandal uriaș: „Voiam să mă împac cu tine, dar a fost imposibil”
Îndrăgita prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului! Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Orangesport.ro
Îndrăgita prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului! Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Horoscop 2 decembrie 2022. Vărsătorii sunt înconjurați de oameni, ca de obicei, dar nu spun ce au pe suflet
HOROSCOP
Horoscop 2 decembrie 2022. Vărsătorii sunt înconjurați de oameni, ca de obicei, dar nu spun ce au pe suflet
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer
PUBLICITATE
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer