De Cristian Burcioiu,

Orice zi de muncă, orice activitate, aduce beneficii uriașe calculate în scurtarea condamnării deținutului. Acest lucru îl știe foarte bine și Borcea, dar nimeni și nimic nu l-a convins pe fostul pușcăriaș de lux de la Poarta Albă să se apropie de muncă și la Rahova. Fostul acționar dinamovist care, la cererea sa, a trecut pentru niște controale medicale pe la spitalul pușcăriei unde a și fost internat în secția de chirurgie-cardiologie, se ține departe de orice fel de muncă, oricât de ușoară ar fi aceasta. Fie ea la interior (la mătură, la bibliotecă sau la bucătărie), fie într-un punct de lucru unde s-ar fi putut găsi ceva pentru el.

Borcea campionul și istoricul său medical

”De când e la Rahova nu a cerut să muncească. A și fost întrebat dacă vrea să-și exercite acest drept. Nimeni nu-l poate obliga să facă ceva dacă nu vrea. Așa, cât e ziua de lungă, deținutul (n.r. Cristi Borcea), freacă tablele. Joacă cu colegii de cameră care spun că e cel mai bun, că e campion”, ne-au dezvăluit surse din penitenciar.

Poate că unul dintre motivele pentru care munca nu mai este pe placul lui Borcea este și ”cazierul” său medical, unul foarte încărcat. Comisiile  de specialitate care l-au examinat au trecut în fișa fostului acționar dinamovist boală cardiacă ischemică, by-pass coronarian, insuficiență cardiacă, hipertensiune, intoxicație cu metale grele, insomnie, displipidemie. Cristi

Are de ispășit o condamnare de cinci ani

Borcea s-a întors după gratii în luna februarie a acestui an, la mai puțin de o lună de la eliberarea sa condiționată. Condamnarea de cinci ani care l-a adus din nou după gratii i se trage din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.


Citește și:

EXCLUSIV | Cum arată foile de prezență semnate de fostul ministru Bodog pentru consiliera Olivia Baciu, despre care DNA spune că nu venea deloc la muncă

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare