12 Iul. 2018 17:17

FOTO | Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Distribuie

Un comentariu răutăcios făcut la adresa lui Alice Dumitrescu a fost taxat pe Instagram de Horia Brenciu. Artistul a răspuns extrem de elegant internautului care și-a dat în petec în văzul lumii. 

De curând Horia Brenciu a postat o imagine pe rețeaua de socializare cu soția lui, Alice Dumitrescu. Fotografia era însoțită de mesajele „mama copiilor mei” și „diva mea”.

Unul dintre internauți a simțit nevoia să comenteze răutăcios la postarea artistului, comentând deplasat cu privire la aspectul fizic al lui Alice.

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă' , a scris tânăra în dreptul imaginii la care Horia primise sute de like-uri.

Alice Dumitrescu (foto captura Instagram Horia Brenciu)

Alice Dumitrescu (foto captura Instagram Horia Brenciu)

Brenciu nu s-a lăsat însă afectat de ce a scris fata, dar i-a dat fetei o replică genială: „Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului.

Schimbul de replici a continuat între Horia și tânără. „Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris Brenciu pe Instagram.

Horia Brenciu, 45 de ani, și Alice Dumitrescu, 50 de ani, au o relație incredibil de frumoasă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, deși se cunosc din anul 1995, și au împreună patru copii.


VIDEO/Interviu exclusiv cu Kru Alin Halmagean, românul din fruntea sporturilor de contact la nivel mondial și comentator la canalul televiziune de Fight Network din Canada


 

Loading...
Comentarii